Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1997
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Дограти, тоді відпочити чи щось змінити»

«Кардинал-Рівне» – «Локомотив» – 2:5. Післяматчеві коментарі головного тренера рівнян

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Дограти, тоді відпочити чи щось змінити»

Після гри Сергій Піддубний, який зазвичай поспішав до роздягальні, цього разу затримався, і представники преси користуючись нагодою запросили головного тренера МФК «Кардинал-Рівне» першим відповісти на запитання. Настрій у Сергія був не з кращих, але він не відмовив.

- Планували все-таки нав’язати боротьбу супернику, але на грі позначилися зміни в команді. Окрім того, можна сказати, що ми втратили шанс поборотися за вихід в четвірку, тому гравці вже не мали особливої мотивації. Це певні проблеми. Хоча це не знімає з нас відповідальності. Потрібно було в домашній грі виходити на майданчик і грати лише на перемогу.

У цій грі я дав шанс гравцям, які менше грали, щоб вони могли себе проявити, тому що в нас зараз ідуть зміни, і в команді певні гравці залишилися, а деяким гравцям дається ще можливість довести свою потрібність команді. Від їхньої гри в заключних матчах залежатиме, чи залишаться вони в команді, чи ні.

У цій грі я не дуже задоволений молодими гравцями. Я не планував сьогодні грати, але довелося вийти через те, що потрібно було перед вболівальниками постаратися нав’язати хоч якусь боротьбу, показати свою гру.

- Команда виглядала дещо приреченою. Це через поразку в Луганську?
- Так. Окрім того, окремі наші гравці вже покинули команду, а деякі можуть ще залишити її. Така атмосфера певним чином тяжіє над гравцями і відповідно позначається на їхній грі.

- У чому причина, що саме перед цією грою довелося розпрощатися з Паршиковим і Вершиніним?
- Це президент клубу поставив нам умову, ще три місяці тому, якщо ми втрачаємо шанс боротися за плей-офф, то команда йде на омолодження. Так сталося, що ми не потрапили, а тепер потрібно дати шанс молодим і побачити чи варто їх залишати в команді, чи ні. Як показав чемпіонат, все-таки Чернієнко, Маринюк, Бондар показують футзал вище середнього рівня, а ось інші гравці не дотягують до цього рівня. Отже потрібно буде шукати ще гравців, які б відповідали рівню Екстра-ліги, такому щоб боротися за медалі.

- А чому сьогодні не грав Ситник?
- Дмитро травмований. Він поїхав грати за збірну, а травмувався ще після «Єнакієвця». Ситник у Луганську вже грав на уколах.

- Це вже заключна гра сезону в Рівне, можливо вже можна порівняти рівень гри минулорічної команди з нинішньою?
- Я все-таки вважаю, що команда додала. На мою думку, щоб попасти в четвірку, нам не стільки не вистачило майстерності, як скоріше вдачі. Можливо, замало ми працювали. Але, як показав чемпіонат, нам не вистачило гравців рівня Олександра Бондаря. Це позначається на грі.

- А що можете сказати стосовно воротарів?
- Воротарі зіграли невдало, як сьогодні, так і в Луганську. Але загалом у чемпіонаті наші обидва голкіпери свої матчі відстояли, тобто виручили, коли треба. Проте, я не знімаю відповідальності з них, як у сьогоднішній грі, так і в грі в Луганську. Але разом із тим, я розумію, що їм все-таки психологічно важко. У Луганську зіграли невдало – напускали мишей.

- І таке ще запитання. Чи залишаєтесь на тренерському містку?
- Я вже казав після гри в Луганську. І це не просто слова. Зараз я в роздумах. Після Луганська я вже був налаштований, ну це зрозуміло, що емоції. Але на даний час нічого не змінилося, я маю певні свої думки. Ось дограємо цей чемпіонат, я ще добуду, а далі побачимо, як там воно в мене буде. Поки в мене настрою немає. Все залишається так, як я казав. Дограти, а тоді відпочити чи щось змінити. Інакше я вже не можу.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.