Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1980
1

Олексій ФЕТЬКО: «Будемо викладатись на повну»

Гравець ФК «Спортлідер+» Олексій ФЕТЬКО поділився думками стосовно майбутньої гри проти «ЛТК»

Олексій ФЕТЬКО: «Будемо викладатись на повну»

- Олексію, які ваші враження від попереднього матчу, в якому команда зустрічалась із «Кардиналом-Рівне»?
- До гри були готові, кардинально вивчили усі сильні та слабкі сторони суперника. Десь нам не вистачило майстерності, хоча, по грі не скажу, що ми виглядали гірше «Кардиналу-Рівне». Не змогли зачепитись за рахунок, і також грамотна гра «кардиналівців» з п’ятим польовим гравцем дала свої результати.

- Які твої думки стосовно майбутньої гри, в якій команда на виїзді поміряється силами із луганським «ЛТК»?
- Будемо налаштовуватись. Розібрали дії суперника на майданчику. Завдання – достойно зіграти на «ЛТК-Арені» та зачепитись за очки. Але гра покаже, хто буде достойніший перемогти. Будемо викладатись на повну, щоб порадувати наших вболівальників та керівництво яскравою перемогою.

- Чим тобі запам’ятався період виступів у дніпропетровському «Будівелі»?
- Це було моє перше знайомство з міні-футболом. Перші кроки в «Будівелі» робив під керівництвом досвідченого фахівця, Олександра Дмитровича Юзика. Лише приємні спогади пов’язані з кар’єрою в Дніпропетровську, адже пограти з такими майстрами, як Косенко, дорогого варто. Дякую усім, хто допоміг у моєму професійному становленні. Виріс я саме у «Будівелі».

- Як ти можеш порівняти рівень того «Будівела» і нинішнього ФК «Спортлідер+». Це були дві різні команди?
- Хмельницька команда лише робить свої перші кроки на високому рівні. Можливо, у нас не все виходить, але на кожному тренуванні ми працюємо заради того, щоб достойно захищати кольори Хмельниччини у всеукраїнських змаганнях. Всі стараються, віддаються на максимум своїх можливостей, і впевнений, що неодмінно будемо прогресувати. А що стосується «Будівелу», то тоді команда теж не дуже добре виступала.

- Які твої враження від виступів у «Титан-Зорі» із Покровки? В чому був секрет колективу, який в минулому сезоні не знав рівних у Першій лізі українського футзалу, а також достойно виступав і в Кубку України?
- Був підібраний хороший колектив. Завдяки тренеру, Олександру Дмитровичу Юзику, ми виходили та бились на майданчику за честь «Титану-Зорі». В чемпіонаті добре виступали, вийшли в «Фінал чотирьох» Кубку України. В нас була сильна команда, можливо, нам десь щастило, однак високі результати тієї команди не є випадковістю, а наслідком серйозної пекельної праці на тренуваннях. Ми довели, що у нас була хороша команда, невипадково пробившись і у «Фінал чотирьох» Кубку України, де поступились у напруженій боротьбі гранду українського футзалу – харківському «Локомотиву».

- Як так вийшло, що в останній момент перед стартом в Екстра-лізі «Титан-Зоря» припинила свої існування?
- Я не знаю усією ситуації навколо цього рішення. Президент ставив перед нами завдання виграти Першу лігу минулого сезону, однак після справжнього скандалу, який мав місце після наших фінальних матчів з чернівецьким «Меркурієм», президент тодішньої асоціації Геннадій Лисенчук у суперечливій ситуації прийняв рішення офіційно нагородити почесним званням чемпіона підопічних Віктора Мглинця. Ми не стали чемпіонами, і президент, можливо, не був задоволений результатами нашої команди, чи клуб відчував серйозні фінансові труднощі, однак за декілька тижнів до старту нового сезону подзвонили із Покровки, і повідомили, що всі гравці отримали статус вільних агентів, а самої «Титан-Зорі» вже, нажаль, більше не існує на футзальній мапі нашої країни.

- І наостанок, які твої побажання вболівальникам клубу?
- В першу чергу, бажаю їм терпіння. Хай ми зараз виступаємо не найкращим чином, хочеться, щоб вболівальники не відвертались від нас, а навпаки, вірили в нас, радіючи з нами в моменти перемог, та розділяючи з нами усі невдачі на важкому турнірному шляху. Хочеться, щоб в команду вірили, а не потирали руки від невдач клубу, як роблять деякі горе-фани. А ми з нашої сторони будемо робити усе можливе, аби максимально радувати нашу торсиду.

Олександр ТАРАН, www.sportlider.km.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 24
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alemaradona
О.Фетько дуже перспективний футболіст.Подальших тобі успіхів!!!