Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 10 февраля 2013, 18:37
1890
5

Евгений РЫВКИН: «Мы дали шанс всем игрокам»

Главный тренер сборной Украины по футзалу прокомментировал победу над Польшей (3:0)

| Обновлено 10 февраля 2013, 18:37
1890
5
Евгений РЫВКИН: «Мы дали шанс всем игрокам»
Евгений Рывкин

Після матчу головний тренер національної збірної України Євген Ривкін поділився враження від переможного матчу його команди над національною збірною Польщі (3:0).

- Насамперед відзначу шалену підтримку вболівальників у Львові. Це дуже приємно. Так, як уболівають у Львові та підтримують наші команди, мабуть, не вболівають ніде. Це дуже приємно, я ще такого не бачив. За такої атмосфери дуже приємно грати, тому хлопці намагалися винагородити вболівальників перемогою. У першому таймі молодим хлопцям нашої команди трішки заважало хвилювання. Сьогодні грали доволі молоді хлопці, які, щоправда, вже грали за студентські та молодіжні збірні і лише декілька з них, які грали у складі національної збірної України. Зараз по гарячих слідах не став би визначати рівень гри. Адже дуже мало часу залишається до відбору на Євро-2014 і треба переглянути усіх гравців. Тому ми зробили такий крок і дали можливість всім гравцям проявити себе, ми їм дали шанс. Сьогоднішній рівень гри футболістів, які грали, відповідає рівню гри збірної України. Завтра ви побачите трішки іншу команду. Однак, гадаю, що хлопці будуть теж дуже добре грати, а, може, навіть і краще, ніж сьогодні. Приємно те, що нам вдалося відіграти на нуль та забити три м’ячі. Однак, зараз дуже строго не варто судити збірну України, бо йде чорнова робота, яку потрібно зробити у підготовці до відбору на Євро-2014. Це все робиться для того, щоб у збірній біли тільки ті гравці, які зроблять усе, щоб Україна пробилася до фіналу.

galsports.com

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
celenia_gri
Потому и интересуюсь - пока в Украине играют еще ладно, спасибо клубам, хоть в интернете можно посмотреть - а когда в Турции игры будут, появляются серьезные сомнения будет ли трансляция и вообще во сколько ее искать по времени - даже время начала матча не знаешь
videoman1985
А следующие матчи сборной уже в Турции в конце марта. Что там будет и как, пока говорить сложно.
celenia_gri
не, я про матчи отбора спрашивал - но всё равно спасибо за инфу, думаю и это не все знали...
f-play
Второй матч состоится 11-го февраля в 18:00 во львовском ДС "Галичина". Текстовую трансляцию матча читайте на Sport.ua, видеотрансляцию, скорее всего, проведет сайт львовской "Энергии".
celenia_gri
спасибо за трансляцию - и заодно вопрос к Sport.ua: даты проведения следующих матчей нашей сборной вроде бы понятны, известно ли время, и планируется ли трансляция? я понимаю, вопрос не совсем к вам, но с сайта федерации футзала узнать наперёд вообще ничего нельзя, может хоть у журналистов есть какая-то информация? спасибо заранее