Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 11 февраля 2013, 21:37
5193
8

Энергия – Локомотив – 1:0 + ВИДЕО

Желанный подарок для тренера львовян

| Обновлено 11 февраля 2013, 21:37
5193
8
Энергия – Локомотив – 1:0 + ВИДЕО

Центральний матч 17-ого туру футзальної Екстра-ліги, в якому «Енергія» приймала харківський «Локомотив», завершився мінімальною перемогою господарів – 1:0. Вдруге у сезоні «енергетики» у рідних стінах зуміли перемогти харків’ян з аналогічним рахунком.

Для команди Євгена Ривкіна матч у Львові давав чудову можливість відірватися від «Енергії» в турнірній таблиці, натомість для команди Миколи Сича перемога дозволяла, хоч і, можливо, тимчасово, однак очолити турнірні перегони команд Екстра-ліги.

Обидві команди почали матч прогнозовано обережно. Розкривати власні тили не хотів ніхто. «Енергії» та «Локомотиву» не вдалося чимось здивувати один одного – обидві команди почергово ламали позиційну оборону суперника. При такій грі шанс на успіх першими отримали господарі. Якунін обікрав суперника і втік на побачення з Іваняком. Переграти колишнього одноклубника Сергію не вдалося –м’яч після його удару пролетів поруч зі стійкою. Не забув нагадати про своє лідерство і Макаєв. Ільдар після передачі Чепорнюка також пробив повз ціль. Кращий старт «Енергії» підтвердив небезпечний удар Пічкурова, з яким з труднощами справився Іваняк. Павло, до слова, як і передбачав наш сайт, замінив дискваліфікованого Коваля і провів непоганий матч.

Перший момент біля воріт Володимира Кардаша «залізничникам» вдалося створити на 12-ій хвилині першого тайму. Чи не заснув у воротах Кардаш перевіряв Журба. Через кілька секунд Володя знову успішно вступив в гру, коли пробивав Кондратюк. Наступні сейви для воротаря «Енергії» були після ударів того-таки Кондратюка та Кісельова.

Попри  ці удари, перший тайм не подарував глядачам особливих емоцій. У рівній грі відкритого футзалу і голів вболівальники у першому таймі не побачили. Епізод вартий уваги стався наприкінці першого тайму, коли у штрафному майданчику «Локо» збили Павленка. Арбітри фолу не побачили, чим викликали велике обурення на лавці «Енергії». «Масла у вогонь» підлив сам Павленко, коли в наступній атаці навмисно сфолив на супернику. На щастя, після штовханини команди мирно дограли не зовсім видовищний перший тайм.

У другому таймі малюнок гри не змінився: матч йшов до першої помилки когось із суперників. Було зрозуміло: хто заб’є першим, то як мінімум, не програє. Зрештою, сталося як і гадалося. На 27-ій хвилині матчу гравці «Локомотива» «завозилися» на власній частині майданчика, подарували м’яч Макаєву, який без роздумів віддав пас на неприкритого Чепорнюка. Сергій метрів з шести розстріляв Іваняка – 1:0. Євген Ривкін одразу взяв тайм-аут і замінив Іваняка на Литвиненка. Після пропущеного гола гості активно пресингували суперника, однак «енергетики» просто так м’яч супернику  не віддавали. За вісім хвилин до завершення матчу «Локо» пішов в бій з п’ятим польовим гравцем. Шанси на нічию у «залізничників» таїли з кожною хвилиною. Харків’яни хоч і катали м’яч довго, однак грамотна оборона господарів зводила усі шанси суперника нанівець. Дмитро Бондар міг поховати усі надії «Локомотива» на нічию, однак не влучив у порожні ворота. До сирени гості як не старалися, так і не змогли створити справжню небезпеку біля воріт Кардаша. Останній другий матч поспіль відстояв на нуль і вдруге поспіль у домашній грі став кращим гравцем своєї команди.

Перемога над «Локомотивом» у не надто видовищному матчі стала найбажанішим подарунком для головного тренера «Енергії» Миколи Сича, який днем раніше святкував свій 42-ий день народження.

Богдан Пастернак

«Энергия (Львов)» - «Локомотив (Харьков)» - 1:0
 Сергей Чепорнюк, 27

«Энергия (Львов)»: Владимир Кардаш, Валерий Легчанов, Денис Овсянников, Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев, Максим Павленко, Павел Пичкуров, Сергей Чепорнюк, Сергей Якунин, Степан Струк
«Локомотив (Харьков)»: Евгений Иваняк, (Дмитрий Литвиненко, '27), Александр Кондратюк, Александр Сорокин, Андрей Чуднов, Виталий Киселев, Дмитрий Камеко, Дмитрий Сорокин, Дмитрий Федорченко, Евгений Клочко, Евгений Серый, Максим Воронин, Николай Белоцерковец, Сергей Журба

 Максим Павленко, 20.

Удары (в створ): 10(2) - 10(5)

ЭНЕРГИЯ - ЛОКОМОТИВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

События матча

27’
ГОЛ !
Макаев отдал мяч на Сергея Чепорнюка, который метров с семи низом открыл счет в матче!
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тренер Бенфики объяснил, почему оставил Трубина в запасе
Футбол | 15 апреля 2024, 18:35 7
Тренер Бенфики объяснил, почему оставил Трубина в запасе

Рогер Шмидт решил применить ротацию состава

ВИДЕО. Футболисты Челси чуть не подрались за право пробить пенальти
Футбол | 16 апреля 2024, 00:07 3
ВИДЕО. Футболисты Челси чуть не подрались за право пробить пенальти

Коул Палмер реализовал одиннадцатиметровый на 64-й минуте

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mikki20
Локо сдавал игру!!! За 40 минут ни одного момента!
ялен
Шановні форумчани! Хто бачив гру вживу, той відразу зрозуміє,що матч був цікавий , напруга тривала до останніх хвилин і організація гри обох команд була на належному рівні, хоч і згоден з тим , що моментів гольових було небагато...,і рахунок по грі.
trancelife
тяжело ожидать чего-то интересного и результативного. эти игры (локо с Энергией) - битва за 6 очков. никто в полуфинале не хочет играть с ураганом
futsal_fan
Да уж, такого неинтересного и несодержательного футзала я давно не видел.
И это было противостояние двух клубов, которые имеют наибольшее представительство в расширенном составе сборной Украины.
PS. Интерстно, кто попадёт и кто не попадёт в окончательную заявку сбороной.
keegan
да, "интересный " наверное был матч, 20 ударов из них 7 в створ на две команды?!
xbye
Як це не було?? на інтернет-каналі "Енергії" ,як завжди
http://ru.justin.tv/energia_lviv
forca_uve
вынужден признать, что Локомотив никакой(((
реально сейчас вызов в сборную из Локомотива заслуживают Иваняк и Женя Клочко. остальные для галочки
patriotua1979
Молодці!!!
Шкода,що трансляції не було...