Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1886
0

Сергій ГУПАЛЕНКО:«Розумію, що такі матчі не цікаві глядачам»

«Ураган» – «Кардинал-Рівне» – 1:0. Післяматчеві коментарі

Сергій ГУПАЛЕНКО:«Розумію, що такі матчі не цікаві глядачам»

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- Не знаю, чи сподобався матч вболівальникам, адже вийшов він не достатньо видовищний - мало голів. Щодо нашої команди, то варто зауважити, що гру ми вибудовували таким чином, аби не дати супернику займати вигідні позиції, адже у вас в команді є багато швидких і технічних гравців. Тому можна говорити, що із задачею ми справились, однак, нажаль, не змогли вдало зіграти на контратаках, хоч і створили не мало моментів.

Звісно, що я не задоволений грою своїх підопічних. Сьогодні для нас був програшний матч і результат мене не тішить. Хоча команда виглядала не погано і все йшло по задуманому сценарію, але ми не змогли його реалізувати до кінця.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Забили сьогодні ми один м'яч. Цього вистачило для перемоги, але гра видалася, так би мовити, «валідольною». Звичайно, було помітно, що «Кардинал» грав низьку оборону з виходом в контратаку через довгі передачі. Напевно, в цьому була їхня тактика на сьогоднішню гру. Тому нам було тяжко, ми намагалися зламати цю оборону, нанесли незліченну кількість ударів, проте більшість з них - у «молоко».

Розчарувало й те, що не змогли вдало використати дабл-пенальті за підсумком 6-ти фолів, а при грі в більшості необхідно було забивати. На мою думку, сьогодні нам бракувало ігрової удачі. Слава Богу, що ми виграли, але нам треба попрацювати над реалізацією гольових моментів. Вже так склалося, що після кожної гри я говорю про реалізацію, але знову: моменти-то ми створюємо, а забитих голів немає.

Загалом, багато чого не вдалося, адже зараз всі команди навчилися добре оборонятися, а цю оборону треба ламати тільки через удари. Вони ж були сьогодні «ніякі», тому у нас і виникли проблеми. Можливо, якби було декілька забитих голів, гра була б більш жива… Я розумію, що такі матчі не цікаві глядачам, але подібних буде ще багато.

Кожна команда намагається грати на результат, тому на виїзді головне завдання - не програти, а перемога вже стає питанням номер два. Тим паче, що «Кардинал» цього року став серйозним суперником, тому нам було дуже важко. Але, тим не менше, приємно, що сьогодні ми виграли. Вітаю усіх з перемогою та щиро дякую вболівальникам за підтримку.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.