Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1268
0

Гравці львівської Енергії зустрілися з фан-клубом

Усі бажаючі мали нагоду поспілкуватись зі своїми улюбленцями та взяти автограф

Гравці львівської Енергії зустрілися з фан-клубом

В п’ятницю 21 грудня в приміщенні сесійної зали Львівської міської ради відбулась підсумкова річна зустріч фан-клубу львівської «Енергії» «Green Family». На зустрічі був присутній віце-президент клубу Володимир Фелишин.

«Ми раді що в нас є  такий відданий фан-клуб, велика частка нашого успіху – це  їхня палка підтримка,  тому зі свого боку ми будемо робити все можливе для подальшого його розвитку», – каже Володимир Фелишин.

Під час проведення зустрічі були підведені підсумки минулого року та озвучено плани на наступний ігровий рік.

«За минулий рік наш фан-клуб зробив багато кроків на шляху свого розвитку, в нас з’явився талісман, покращилась візуалізація фан-сектору, для кращих фанів було організовано цікаві екскурсії, зокрема на цій підсумковій зустрічі було презентовано клубну картку «Green Family» - каже президент фан-клубу Олексій Кучеренко.

В цей день клубну картку, а також новорічні подарунки отримали 50 фанів серед них є й зірки спорту: найсильніша людина світу-2009 Сергій Конюшок та найсильніша людина України-2012 Володимир Рекша.

Під час зустрічі були присутні гравці команди «Енергія» Валерій Легчанов, Ільдар Макаєв та Владислав Лисенко. Усі бажаючі мали нагоду поспілкуватись зі своїми улюбленцями та взяти автограф.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.