Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
7327
15

Media Cup 2012. Приглашаются команды!

В декабре стартует очередной розыгрыш чемпионата среди представителей СМИ

Запрошуємо вас взяти участь в офіційному, найбільш масштабному футзальному турнірі серед команд українських ЗМІ «Media Cup», який відбувається вже четвертий рік поспіль. Організатори – журнал «Фокус» і портал Sport.ua за підтримки Федерації футзалу Києва.

В турнірі можуть взяти участь не лише журналісти, а усі працівники ЗМІ. При наявності редакційних посвідчень, допускаються і колишні представники ЗМІ. Дозволяється об’єднувати в одній команді працівників двох ЗМІ. В заявці може бути не більше 18 гравців (на майданчику – 4 гравці+воротар).

Учасниками «Media Cup-2012» стануть 16 команд, які будуть розбиті на чотири групи. Матчі групового раунду відбудуться 8 та 15 грудня. Поєдинки фінального і втішного раундів – 22 грудня.

У фінальний раунд вийдуть по дві кращі команди з кожної групи. У втішний – команди, які зайняли треті і четверті місця. Таким чином, кожна команда проведе як мінімум чотири матчі (максимум – шість). Кожен поєдинок триватиме 15 хвилин (без перерви).

Усі матчі відбудуться у спорткомплексі НУХТ (пр. Науки, 29а). По закінченню турніру – офіційна церемонія нагородження призерів кубками, медалями та іншими подарунками.

Для подачі заявки необхідно вислати на нижчеподану електронну адресу відскановані копії редакційних посвідчень гравців вашої команди та заповнений заявочний лист (лише колонки, виділені напівжирним шрифтом). І оплатити вступний внесок – 1500 грн з команди.

Про те, як проходили попередні три турніри Media Cup, читайте за цим посиланням.

По організаційним питанням звертайтесь:
 
Сергій Болотніков
(066) 794-04-28
s.bolotnikov@focus.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинский арбитр назначен на Финал четырех футзальной Лиги чемпионов
Футзал | 26 марта 2024, 14:44 1
Украинский арбитр назначен на Финал четырех футзальной Лиги чемпионов

Денис Куцый станет первым украинцем, который будет работать на таком уровне

Источник: легионер Шахтера хочет покинуть клуб из-за взрывов в Киеве
Футбол | 28 марта 2024, 13:56 19
Источник: легионер Шахтера хочет покинуть клуб из-за взрывов в Киеве

Кевин Келси занимается вопросом трудоустройства в MLS

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ex
[] Будет видно. Дисквалификации никто не отменял.
Panasson
Переход на личности и оскорбления других участников обсуждения караются предупреждением.
Hordi11
Panasson, мне кажется, тебе нужно обратиться к психиатру))
Panasson
У Надзвичайних Новин, буде 3 підстави, як і торік!!! Так, що стережіться. І ксіви будуть чинні. І пояснення готове: приїхали на турнір регіональні журналісти.
А цих журналістів, нажаль, ніхто в очі ніде не бачив!!!! Ось так. Сурова реальність. І що будемо робити??? Є якісь пропозиції???
Ex
[] Точнее всю команду. Сережа выше написал.
Ex
[] Я лично знаю всех ребят с Интера. Там не было ни одной подставы. Сеськин работает на Интере, Мовчан работал на Мега, Зинченко на Подробностях.Там не было подстав! В этом году у них состав будет другой. Потому что часть ребят работает на канале Хоккей. В этом году будут перетечения игроков в другие команды. Даже я буду играть не за Спорт.уа, а за Газету по-киевски.
А по поводу НТН - так дисквалифицировали того игрока в прошлом году, если Вы не помните.
Panasson
А за що жовта картка???))) Я наче нічого не порушував. Чи може знову читаю не уважно???
А може разом спробуємо: Переход на личности и оскорбления других участников обсуждения караются предупреждением. Повторные и особо тяжкие нарушения влекут за собой бан на период, определяемый модераторами.
Так кого, і головне, де я образив???
seira_vs
p.s. прошу не допускати дві помилки в моєму прізвищі
seira_vs
1. шо ви пропонуєте, якшо не посвідчення?
2. на минулому турнірі до мене лише раз звернулися з питаннням підстав - команда СТБ. і, одразу ж зясувавши обставини, команду було дискваліфіковано. ця команда - якраз НТН.
3. інтер - це не лише канал інтер, якшо ви раптом не знаєте. це величезний холдинг, до якого входять кілька каналів і купа інших структур. і за цю команду грав один представник іншого змі, просто вирішили не використовувати спарену назву.
4. про все це ви могли дізнатись, якби поцікавлись. будь-який учасник може в будь-який момент підійти до мене і ознайомитись з будь-якою заявкою. але ж триндіти в інтернеті, ховаючись під ніком легше. і вигідніше - мовляв, ми такі круті, от якби не підстави, то всім би наваляли. так?
5. знову пропоную - не подобається турнір, думаєте, шо скрізь підстави і вони мені якогось дідька потрібні, то робіть свій. ніякої ж монополії немає. мені просто прийшла в голову така ідея, і ось вже четвертий рік я цим займаюсь, завдяки виключно власному ентузіазму.
на цьому все, дискусія без аргументів оголошується закритою. або давайте докази, або ваші повідомлення будуть видалені.
Archis
Я сумніваюся, що минулого року "Інтер" мав склад з працівників каналу. там типова футзальна команда. За НТН заходив хлопець, який грає на турнірах. про що йде мова, друзі...
Panasson
Під ОВК вже кілька тижнів збирається купа журналістів!!! Бритоголових))) І там не ксерокопії, а виключно оригінали посвідчень!!! А те що не було інфи про підстави, то пане Бпалотніков, звретаюся до Вас - не ятріть мені душу!!!!
seira_vs
я - організатор. тому можете звертатись до мене.
по-перше: ніякої інформації про "численні підстави" не було.
по-друге: якшо ксіви або її скану не має, то і гравцем ця людина не буде. це написано в запрошенні. навіщо розводити полеміку?
по-третє: ми боримось з підставами усіма можливими методами. якшо у вас є побажання - будь ласка, вислухаємо і спробуємо впровадити. якшо лише наклепи - згідно регламенту, це карається штрафом (якшо ви учасник турніру). тому давайте більше конструктиву. або спробуйте організувати такий турнір, і тоді повчайте.
Panasson
: )) читаю завжди уважно!!!
але по-перше: організатори торік були поінформовані про численні підстави, але як зізналися самі, вдіяти з цим практично нічого не могли.
по-друге: якщо людина звільнилася (з телеканалу, заводу, міліції) посвідчення автоматично забирає відділ кадрів.
і на сам кінець, по-третє: організатори цього разу обіцяли боротися з підставами усіма доступними методами. Але з огляду на вищенаписане у мене виникли сумніви... Нажаль (
seira_vs
а ви читайте уважніше. якшо людина грала в минулих турнірах і, відповідно, давала копію ксіви або має ксіву на руках, то чому їй відмовляти?
Panasson
В турнірі можуть взяти участь не лише журналісти, а усі працівники ЗМІ. При наявності редакційних посвідчень, допускаються і колишні представники ЗМІ.
Я так розумію, цими рядками організатори дають зрозуміти, що підстави на турнірі будуть в будь-якому разі, і їх не можна оминути????