Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
2130
1

Вперше в історії: Ураган-2 проти Урагану!

Друга команда івано-франківського «Урагану» завершує підготовку до старту в Першій лізі

Вперше в історії: Ураган-2 проти Урагану!

У рамках підготовки до свого дебютного сезону у Першій лізі івано-франківський «Ураган-2» запланував ряд контрольних матчів. Зокрема, минулої суботи підопічні Івана Скіцка зіграли товариський поєдинок з бронзовим призером обласного чемпіонату «Баварією РП» (4:3), а цього тижня проведуть ще два спаринги.

Сьогодні, 26 вересня, суперником молодих «ураганівців» буде четверта команда області за підсумками минулого сезону «Епіцентр К», а в суботу, 29 вересня, вболівальники стануть свідками першого в історії клубного дербі – «Ураган-2» зіграє проти основної команди «Урагану».

«Ми досить серйозно готуємось до старту у Першій лізі. Для цього впродовж літа ми переглянути чимало молодих гравців, які приїздили до Івано-Франківська на оглядини. Вже остаточно визначились зі складом команди - це два воротарі та 15 польових гравців, яким в основному по 19-21 років, – розповів Іван Скіцко. – Не могли ми розраховувати на Ігоря Корсуна та Юліана Горбатого, котрі перебували на зборах з головною командою. Але в останньому матчі з «Баварією РП» вони вже грали за нас, і допомогли здобути перемогу».

Щодо самої гри, то «ураганівці» постійно вели в рахунку. У воротах суперників відзначились Роман Горпинич, Орест Боргун, Михайло Зварич і Валерій Власович. Слід відзначити, що за «Баварію РП» виступають ряд досвідчених футзалістів, які свого часу пограли у вищій лізі - це Михайло Ткачук, Василь Денис, Сергій Кольцун, Ігор Кудінов. За нічийного рахунку 3:3 наприкінці матчу «баварці» дуже хотіли вирвати перемогу, тож вдались до гри з п'ятим польовим. «Ураган-2» мав чотири нагоди вразити порожні ворота, але реалізував тільки одну – у підсумку 4:3.

«Я задоволений результатом і самою грою, оскільки в порівнянні з харківським «Кубком Визволення» хлопці мужніють просто на очах. Одна справа змагатися зі своїми однолітками, і зовсім інша, коли на майданчику - більш дорослі та досвідчені суперники. Саме в таких матчах наші молоді гравці загартовуються і стають «мужиками», вони проявляють свій характер та волю до перемоги, – каже головний тренер «Урагану-2». – Знаю, попереду нас чекає досить непростий сезон у Першій лізі, де буде достатньо серйозних команд. Будемо набиратися досвіду та намагатимемось показувати змістовну гру. Тому такі спаринги є дуже потрібними для нас».

У середу, 26 вересня, в оновленому залі Муніципального ФОК (вул. Симоненка 13 А) «Ураган-2» зіграє товариський матч з «Епіцентром К». Початок о 15-й годині. У суботу, вже в манежі Коледжу фізвиховання, підопічні Івана Скіцка зустрінуться з «Ураганом», який у третьому турі Екстра-ліги буде вільним від гри. Початок – 15:00.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину
Футбол | 18 апреля 2024, 13:38 8
10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину

Новый спортдир «Полесья» ранее помог пристойно «затариться» легионерами «Зирке» и «Карпатам»

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 46
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
david_blaine
сольют.