Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 19 сентября 2012, 11:43
5037
4

Кардинал-Ровно - Энергия - 2:2 + ВИДЕО

Енергії хоч відбавляй, а результат нічийний

| Обновлено 19 сентября 2012, 11:43
5037
4
Кардинал-Ровно - Энергия - 2:2 + ВИДЕО

Зголоднівши за футзалом вболівальники вщерть заповнили трибуни ДЮСШ№4. Не обійшлося і без гостей зі Львова. Отже підтримка командам була забезпечена. Цікаво було, чи виправдають сподівання вболівальників самі футболісти? Забігаючи наперед, слід відмітити, що гра сподобалася найпалкішим прихильникам обох команд. Обидва колективи продемонстрували гру, яку команди показують в розпал сезону, але аж ніяк не на його початку.

Гра розпочалася без розвідки. Суперники одразу показали хто чого вартий і на що розраховує. Гості намагалися подовгу контролювати м’яч на половині суперника і за будь-якої можливості пробивали по воротам, а ось рівняни грали від оборони, розраховуючи на помилки енергетиків і на швидкі контратаки. За такої гри в першому таймі важко віддати перевагу будь-якій із команд, хоча якщо відверто, то моменти, створені біля воріт Кардаша, були більш небезпечними і гострішими, а ніж поблизу воріт Дєнюжкіна.

У першій двадцятихвилинці варто згадати: потужний удар Олександра Бондара в дебюті матчу, який прийняла на себе стійка; постріл Когута, в другій половині тайму, в хрестовину, і кілька небезпечних ударів у виконанні Маринюка. Що до львів’ян, то з їхньої сторони найбільше Дєнюжкіну дошкуляли Овсянніков, Легчанов і трохи рідше Павленко, але Віталій в цих епізодах був на висоті, радуючи своєю майстерністю рівненських вболівальників. У першій половині гри, на превеликий жаль для вболівальників, які просто згорали від нетерпіння в очікуванні футбольного дива, жодній з команд так і не вдалося відкрити рахунок. Отже найголовніші події чекали на всіх після відпочинку, і сподівання виправдалися.

Після перерви картинка гри не змінилася. Львів’яни більше володіли м’ячем, а господарі за будь-якої нагоди гостро контратакували. Уже на перших хвилинах футболісти полоскотали нерви вболівальників. Мар’ян Маринюк із меж воротарського пробив у хрестовину, у відповідь Денис Овсянніков спочатку перевірив реакцію Дєнюжкіна, який, забігаючи наперед, просто творив дива у воротах, відбиваючи небезпечні удари суперника, а згодом ледве не влучив у хрестовину. Другий тайм вийшов багатшим на моменти, і згодом кількість таки перевтілилася у якість.

Першими рахунок відкрили господарі майданчика. Кілька небезпечних ударів по воротам Дєнюжкіна ніби приспали гостей і швидка контратака господарів врешті решт завершилася взяттям воріт. Мар’ян Маринюк одержав м’яч на лівому фланзі атаки, ввірвався у воротарський майданчик і потужно пробив. Володимир Кардаш парирував удар, але тут як тут опинився граючий тренер рівнян Сергій Піддубний, який, без проблем розібравшись у ситуації, з п’ятачка спокійно відправив м’яч у незахищені ворота. Голкіпер львів’ян був безсилий завадити м’ячу потрапити у ворота – 1:0.

Такий перебіг подій явно не влаштовував чинних чемпіонів, і вони одразу кинулися відігруватися. У ці хвилини Дєнюжкіну були непереливки. Спочатку він зняв м’яч з ноги Павленка, а за кілька десятків секунд на заваді «енергетику» стала стійка. Дві хвилини пресингу так і не принесли успіху гостям, і тренерський склад, починаючи з 34-ої хвилини, задіяв у грі п’ятого польового гравця, в ролі якого виступив Сергій Чепорнюк. Потрібно відзначити, що поява зайвого гравця в складі «енергетиків» одразу змінила розстановку сил і принесла успіх гостям. Чепорнюк з центру майданчика вивіреною передачею знайшов на лівому фланзі Легчанова, той, не довго роздумуючи, передачею на дальню стійку вивів на удар Павленка, який в один дотик відправив м’яч у дальній кут – 1:1.

Все довелося розпочинати спочатку. Олександр Бондар пробиває повз стійку. А згодом чергова контратака рівнян вдруге завершується взяттям воріт. Сергій Піддубний, завдяки нев’янучому таланту, впорався з непростою передачею і прокинув м’яч собі на хід, його удар по воротам парирує Володимир Кардаш, але знову невдало і першим біля м’яча опиняється Мар’ян Маринюк. Подвоїти рахунок з воротарської для рівнянина було справою техніки, і «кардиналівець» сповна скористався наданою можливістю вдруге, вивівши свою команду вперед – 2:1.

Знову на майданчику перша четвірка львів’ян: Коваль, Легчанов, Павленко, Овсянніков і в ролі п’ятого Чепорнюк. У цей період часу склалося враження, що рівняни явно були не готові до гри проти п’яти гравців. Львів’яни досить чітко розігрували м’яч до вірного і заключний удар постійно ніс небезпеку воротам Дєнюжкіна, який робив все можливе, щоб вберегти ворота від голу. Але на 38-й хвилині і він виявився безсилим. Знову небезпека розпочалася з передачі Чепорнюка на лівий фланг на цей раз на невгамовного Овсяннікова, який протягом матчу чимало потріпав нерви рівнянам. Денис виграв позиційну боротьбу у Когута, звільнився від опіки і навісив м’яч на дальню праву стійку. Удар головою Валерія Легчанова застав Дєнюжкіна зненацька, і на цей раз Віталій не врятував команду, нічия – 2:2.

Після пропущеного другого м’яча відчувалося, що господарі втратили надії на перемогу і їх цілком влаштовував нічийний рахунок. Підтвердженням цього може служити епізод, який стався за кілька секунд до закінчення гри. Овсянніков нечемно повівся з Піддубним, третій фол і штрафний. Порушення сталося в кількох метрах від центрального кола на половині львів’ян. Коротка нарада і до м’яча підходить Олександр Бондар, але на великий подив не пробиває по воротам і не віддає передачу вперед, а навпаки розвертається і пасує своєму голкіперу. А ось чемпіони країни до останнього намагалися боротися за перемогу, проте незважаючи на палке бажання змінити рахунок їм так і не вдалося. Отже гра так і закінчилася бойовою нічиєю – 2:2.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «Энергия»  (Львов)- 2:2

Сергей Поддубный, 32, Марьян Маринюк, 36 - Максим Павленко, 35, Валерий Легчанов, 38

«Кардинал-Ровно» (Ровно): Виталий Денюжкин - Сергей Поддубный, Марьян Маринюк, Андрей Черниенко, Александр Бондарь - Юрий Когут, Андрей Паршиков, Виталий Танский, Дмитрий Сытник - Артем Фаренюк, Александр Вершинин, Александр Басич, Владимир Кручок
«Энергия» (Львов): Владимир Кардаш - Сергей Коваль, Максим Павленко, Валерий Легчанов, Денис Овсянников - Степан Струк, Дмитрий Бондарь, Павел Пичкуров, Сергей Чепорнюк - Сергей Якунин, Евгений Рогачев

Удары (в створ): 19 (13) - 29 (17)

КАРДИНАЛ-РОВНО - ЭНЕРГИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

38’
ГОЛ !
После передачи Овсянникова Валерий Легчанов(Энергия (Львов)) точно пробил головой из пределов вратарской.
36’
ГОЛ !
И снова добивание! Марьян Маринюк(Кардинал-Ровно (Ровно)) справа в дальний угол!
35’
ГОЛ !
Трехходовка Чепорнюк, Легчанов, Максим Павленко(Энергия (Львов)) закончилась точным ударом последнего справа в дальний угол.
32’
ГОЛ !
Мяч отскочил к Сергею Поддубному(Кардинал-Ровно (Ровно)), который метров с 4-х нанес точный удар.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bolo79
енергии в такой еврогруппе и с такой игрой капец...
serhiy31
хороша гра ! кардинал так тримати! а енергії робити
роботу над помилками , в європі не пробачать!
trancelife
ох, и голешник забил Легчанов!!!!!
parazityk
Заруба ще та. Кардинал - молодці!