Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 11 сентября 2012, 21:14
2533
0

КОВАЛЬ: «Перед дебютом в Кубку УЄФА взагалі не хвилювався»

Гравець львівської «Енергії» Сергій КОВАЛЬ про виступ команди в основному раунді Кубку УЄФА

| Обновлено 11 сентября 2012, 21:14
2533
0
КОВАЛЬ: «Перед дебютом в Кубку УЄФА взагалі не хвилювався»

- Сергію, у Хрудімі відбувся ваш дебют в іграх розіграшу Кубку УЄФА. Хвилювалися напередодні?
- В принципі, не хвилювався. Не було особливих причин для цього. Якщо ще перед поїздкою можливо щось відчував, то уже в Хрудімі забув про хвилювання і зосередився виключно на виконанні тренерських установ. Побачив, що нам протистоятимуть не якісь там дуже серйозні команди, перед матчами з якими варто було хвилюватися.

- Сама гра підтвердила ваше попереднє враження про суперників?
- Не зовсім… Зізнаюся, спочатку думав, що буде зовсім легко. Але потім виявилося, що це не так. Ви ж пам’ятаєте останню гру міні-турніру між «ЕРА-ПАК» та «Тиргу-Муреш»… Суперники виявилися із родзинкою і здатними на сюрпризи.

- І які родзинки розгледіли у суперників «Енергії» по міні-турніру в Чехії?
- В «Тиргу-Муреш» є яскраво виражений лідер – Флорін Матей. Через нього будується уся гра команди. На майданчику вони вальяжно почуваються, мені здається, що ось ця розкутість їм допомагає. Футзалісти не переживають за результат, і відсутність психологічного тиску сприяє якості гри. В «ЕРА-ПАКу» хороший бразильський тренер – Какау. Він поставив команді цікаву гру. Чехи дуже добре захищалися, коли румуни грали уп’ятьох. Помітно, що в «ЕРА-ПАКу» злагоджена оборона, кожен гравець знає, що має робити. Взагалі, «ерапаківці» дуже злагоджена команда і сильні колективною грою.  У них навіть нікого не можна виділити, уся команда практично одного рівня.

- А про «Леотар» що скажете?
- Не хочу образити команду із Боснії і Герцеговини. Але їхній рівень суттєво поступається іншим учасникам нашої групи. Як на мене, якби не фізична міць гравців, то їм взагалі було би дуже важко в Хрудімі. А так, через свої габарити вони ще цілком достойно виступили.

- Ви уже знаєте хто вийшов в елітний раунд Кубку УЄФА, хто буде приймати міні-турніри. Не думали про те, хто з суперників був би зручним для «Енергії»?
- Ні, я про це ніколи не думаю. Хоча сьогодні в автобусі дорогою на тренування хлопці жартували, висловлювали свої припущення хто нам може попастися. Я цим не переймаюся.

- Сергію, в російському чемпіонаті ви відіграли кілька років, можете виступити нашим експертом по команді із цієї країни. Московське «Динамо» є одним із фаворитів усього розіграшу Кубку УЄФА?
- Безперечно, навіть у цьому не сумніваюся. «Динамо» – це дуже сильна команда. З кожним роком москвичі стають усе сильнішими, адже клуб купує членів національних збірних Бразилії, Португалії, Іспанії. В них дуже великі шанси здобути Кубок УЄФА.

- Наостанок, після виснажливої подорожі із Чехії в Україну уже відновилися?
- Так, відновився. Після повернення до Львова у нас був вихідний. Наступного дня була пробіжка і сауна. Сьогодні ми уже провели тренування. Нічого, почуваюся добре.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 20
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.