Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 17 июля 2012, 12:21
2300
0

Ураган розпочинає підготовку до нового сезону

Перший навчально-тренувальний збір команди традиційно пройде на узбережжі Чорного моря

| Обновлено 17 июля 2012, 12:21
2300
0
Ураган розпочинає підготовку до нового сезону

Днями гравці івано-франківського «Урагану» вийшли з відпустки, а вже наприкінці цього тижня бронзові призери Екстра-ліги 2011/12 розпочнуть підготовку до нового футзального сезону. Перший навчально-тренувальний збір команди традиційно пройде на узбережжі Чорного моря і буде повністю присвячений фізичній підготовці.

Вже четвертий рік поспіль «ураганівці» у повному складі зберуться 22 липня в курортному містечку Кароліно-Бугаз, що на Одещині. Саме там підопічні Сергія Гупаленка в режимі дворазових тренувань працюватимуть до 10 серпня, після чого на кілька днів повернуться до Івано-Франківська. А вже 15 серпня прикарпатці вирушать до польського міста Бєльско-Бяла, де також за доброю традицією пройде другий етап підготовки.

У сусідній країні, де «Ураган» пробуде до кінця літа, заплановані кілька спарингів з місцевими командами Екстракласи, а також участь у міжнародному турнірі «Beskidy Futsal Cup 2012». Наразі підтвердили свою участь у змаганнях три польські клуби - «Рекорд», «Марвіт», «Клірекс», віце-чемпіон Чехії «Богеміанс», а також львівська «Енергія», яка минулоріч обіграла івано-франківців у фіналі цього турніру.

Щодо кадрових змін у складі «ураганівців», то окрім Валентина Цвєлих та п'ятірки бразильців (Сержао, Біро Жаде, Карліньос, Леандріньо, Ділву), яким надано статус «вільних агентів», у літнє міжсезоння команду залишив ще й 23-річний Микита Тменов (14 матчів, 1 гол).

Натомість продовжили співпрацю четверо гравців з минулорічного складу - Роман Кіндратів, Максим Павлюк, Сергій Крикун та Максим Аветисян. Завершився термін дії контрактів у Романа Ярого та Андрія Сімки, які втім вирушать на збори з «Ураганом» в якості «вільних агентів». На перший тренувальний збір до Одещини запрошені ряд молодих футзалістів з другої команди, а також і кілька потенційних новачків, прізвища яких поки не розголошуються.

«УРАГАН» У МІЖСЕЗОННІ:
22 липня - 10 серпня - перший збір у смт. Кароліно-Бугаз (Одеська область)
15-31 серпня - виїзд до Польщі, другий збір у м. Бєльско-Бяла, спаринги
23-26 серпня - міжнародний турнір «Beskidy Futsal Cup 2012» у Польщі

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.