Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2819
2

Денис ОВСЯННІКОВ: «Під час аварії злякатися не встигли»

Гравець львівської «Енергії» та збірної України Денис ОВСЯННІКОВ про виступ збірної на ЧЄ-2012

Денис ОВСЯННІКОВ: «Під час аварії злякатися не встигли»

Гравець львівської «Енергії», провідний гравець збірної України, Денис Овсянніков розповів усе, що думає про виступ збірної України на чемпіонаті Європи у Хорватії, про аварію, в яку потрапила делегація української команди, а також про майбутнього суперника України у плей-офф до чемпіонату світу.

Нагадаємо, наша команда провалилася на чемпіонаті Європи. Українці, не показавши якісної та змістовної гри, спакували валізи після чвертьфіналу, в якому у серії післяматчевих пенальті програли збірній Хорватії.

- Денисе, згоден з тим, що збірна України з футзалу провалилася на ЄВРО?
- Так, адже ми не виконали завдання, яке перед нами ставило керівництво і не досягли тих цілей, які ставили самі перед собою. Не сказав би, що не були готовими до чемпіонату, готувалися нормально. Усе йшло по плану, однак… Причин такого виступу насправді дуже багато. У грі з хорватами ми не справилися з постійним тиском трибун. Можливо, десь забракло і досвіду таких матчів. Окрім цього, нижче своїх можливостей зіграла четвірка «Енергії». Граючи з трьома збірними, зіштовхнулися з різними стилями гри. Не вистачало нам якоїсь ізюминки. До гри з хорватами ми виявилися добре готові фізично. Утім, бракувало свіжої думки, холоднокровності. На жаль, ми не забили переможний гол. Можливо, до цього матчу кожен індивідуально не підійшов так, як це було необхідно. Усе разом накопичилося і до того ж ми зіграли нижче своїх можливостей.

- Хорвати відмовилися при привітанні подати вам руки через поразку України від Азербайджану в Баку, коли вони пролетіли повз чемпіонат світу.
- Нас про це попередили. Тренер хорватів сказав це в інтерв’ю ще перед грою. Ми були готовими до цього. Вважаю, це не причина чому ми не пройшли у півфінал. Нас це дуже не зламало.

- Відчувалося, що збірній на чемпіонаті Європи бракує досвідчених гравців. Чимало з них залишилися в Україні, і у Львові зокрема.
- Запитання не до мене. Я цього не вирішую. Утім, вважаю це краще, аніж на минулому чемпіонаті Європи, коли у нас одна четвірка була з «Енергії», а друга – збірна різних клубів.

- Ти згадав минулий чемпіонат Європи в Угорщині. На мою думку, попри дещо інший склад, збірна виглядала потужніше на майданчику.
- (Думає). Не сказав би. Можливо, хтось зіграв краще, хтось гірше, тут питання суперечливе.

- У Хорватії ви потрапили в аварію. Потяг, на якому ви їхали, зійшов з рейсів.
- Настільки швидко все сталося, що навіть не встигли до кінця зрозуміти що сталося. Дякувати Богу, що все так завершилося. Ми навіть не встигли злякатися.

- У плей-офф до чемпіонаті світу ви зіграєте з румунами, командою, яка залишила про себе хороші враження після ЄВРО-2012.
- В гостях з ними буде складно грати. Цим складом вони вже грають років з 5-6. До того ж, у них тренер іспанець. На чемпіонаті Європи вони зіграли непогано. У грі з хорватами вважаю, вони не справилися з тиском трибун. По грі з іспанцями скажу, що молодці. Вони обрали правильну тактику на матч. Хоч і програли сильнішому супернику, однак виглядали достойно.

Богдан ПАСТЕРНАК, Вголос

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Хочет повторить? Майк Тайсон назвал лучшие годы своей жизни
Бокс | 29 марта 2024, 10:43 2
Хочет повторить? Майк Тайсон назвал лучшие годы своей жизни

Легендарный американец вспомнил пребывание за решеткой

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fiorentina10
Ви, разом з Азерами, сплавили Хорватію в Баку, вендета відбулася, але, чи остаточно? Азери з Росією приречені, а ми з Румунією?
if210585kvi
не виконали завдання значить, шаріки ганяйте у Львові, а про ЧС нехай забуває стара мертва енергівська четвірка