Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 09 декабря 2011, 14:59
2338
0

Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Чи зробить собі вже зараз «Кардинал-Рівне» новорічний подарунок?

| Обновлено 09 декабря 2011, 14:59
2338
0
Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Матч 13-го туру між рівненським «Кардиналом» і «Єнакієвцем» з 24-го грудня перенесли на більш ранній період – 10 грудня. Це сталося на прохання рівненського клубу, який не в змозі надати зал 24 грудня. Команда «Єнакієвець» погодилась на таке прохання, тому матч буде зіграний 10 грудня у залі ДЮСШ-4. Початок о 12:30.

Перенесення матчу на краще чи ні – ствердно відповісти складно. Можливо, для донбасівців це позитив, адже в разі неперенесення цієї зустрічі, їм довелося б з перервою в три дні провести два матчі поспіль, а це не так легко. А ось щодо рівнян, то напевно і їм на краще, адже провівши цю гру, вони матимуть майже місяць підготовки до наступного матчу, а за цей період якраз і можна буде втілити в життя нові задуми головного тренера Сергія Піддубного, маю на увазі перебудову в грі команди та зміну в квартетах.

В семи проведених між суперниками матчах були зафіксовані дві перемоги рівнян і чотири матчі завершилися на користь «Єнакієвця», і лише в поєдинку першого кола команди вперше розійшлися миром – 3:3. В Єнакієвому господарі втратили перші очки, натомість рівняни виявилися більш гостинними і віддали перемогу супернику в одному із матчів на своєму майданчику – дві перемоги і поразка. Найрезультативнішими в регулярних матчах у «Кардиналі-Рівне» були Чеботарьов і Тригубець, які провели у ворота суперників по два м’ячі, а в «Єнакієвці» Сильченко забив 5 м’ячів. А ось у матчах плей-офф минулого сезону найбільше м’ячів у рівнян провели Маринюк – чотири і Тригубець – два, а у суперників – чотири Нестерук (по голу в кожному з матчів) та по три Мирошник (усі в одному матчі), Скорий і Сильченко. Отже, загалом найкращими бомбардирами в очних зустрічах стали Сильченко в Єнакієвому, який з 38 м’ячів забив вісім, і Тригубець та Маринюк у рівнян, які провели у ворота «Єнакієвця» по чотири м’ячі із 19-ти командних.

В попередньому турі в Єнакієвому команда Миколи Шевцова програла харківським «залізничникам» – 2:3, а рівняни в Харкові іншому представнику цього міста «Моноліту» – 2:5. Після невдалого експерименту зі змінами складу четвірок у матчі з «Локомотивом», Сергій Піддубний у матчі з «Монолітом» повернувся до попереднього, з однією різницею – замість Маринюка, який вимушено пропускав гру (перебір жовтих карток), у першому квартеті грав молодий Дмитро Ситник.

У зустрічі з «Єнакієвцем» головний тренер рівнян матиме змогу задіяти всіх наявних гравців і, скоріш за все, не тасуватиме склади четвірок. Після кількох невдалих ігор, хоча і не можна стверджувати, що в них суперник переважав кардиналівців, завершити рік потрібно було б на мажорній ноті, здобувши перемогу в заключному домашньому матчі в 2011 році. Ця перемога дозволила б рівнянам повернути втрачене 5 місце. А згодом під час передноворічної перерви можна було б на тренуваннях спробувати награти нові зв’язки, перетасувавши склади четвірок.

А щодо «Єнакієвця», то їм теж перемога вкрай необхідна, адже серія невдалих матчів не дозволяє їм спокійно почуватися на 4-четвертій сходинці. Тому підопічним Миколи Шевцова доведеться докласти максимум зусиль, щоб у Рівне не залишитися з носом. Щоправда, на відміну від рівнян, суперники матимуть нагоду покращити настрій, перед завершенням року, в перенесеному матчі з «Ураганом» у Івано-Франківську, який заплановано на 21 січня, хоча навряд чи івано-франківці в рідних стінах даруватимуть очки, маючи на меті здобути перше місце.

Виходячи з цього, гра в Рівне має бути не лише бойовою. Це буде справжній двобій команд, яким останнім часом доволі часто доводиться перебувати на сусідніх щаблях турнірної таблиці, причому донбасівці майже завжди посідають більш вищу сходинку. Чому б рівнянам після першої нічиєї в Єнакієво не зазіхнути на більше і з часом потіснити єнакієвців із насидженого четвертого місця? Але для цього необхідно перемагати.

Сподіваємось, що вболівальники, які переглянуть матч цих команд у жодному разі не шкодуватимуть, адже побачать на майданчику запеклу боротьбу не лише команд, а й тактичних тренерських задумок – відповідно, Сергія Піддубного і Миколи Шевцова. Чия модель гри візьме гору, покаже матч.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

10 грудня, субота
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Єнакієвець» (Єнакієве)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 12.30
Арбітри: Станіслав Туржанський (Запоріжжя), Сергій Конюхов (Житомир)
Результат першого кола – 3:3
Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 17
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Енакиевец»?

Победа «Енакиевца»?

5 голосов 29.41 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»?

12 голосов 70.59 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 8
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.