Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 08 мая 2011, 20:02
2997
4

Кардинал-Ровно - ТВД - 7:1

Ровенчане громят «ТВД» и выигрывают серию!

| Обновлено 08 мая 2011, 20:02
2997
4
Кардинал-Ровно - ТВД - 7:1

У порівнянні з попередньою грою заявка на гру в обох команд змін не зазнала. Як ми і передбачали, гра вийшла цікавою і напруженою, але якщо покласти руку на серце, то рахунок не повністю відповідає перебігу подій на майданчику, просто цього дня фортуна явно була на боці господарів, хоча як відомо щастить сильнішому.

Та про все за порядком. Уже на перших секундах чудову нагоду відзначитись отримав Тригубець, а згодом двічі поспіль ворота Колтка обстрілювали Піддубний і Паршиков. Отже як і личить господарям, перші 5 хвилин вони задавали тон у грі. Правда, гості теж не здавалися на милість переможця, а пресингували суперника, не даючи йому вільно приймати і розпоряджатися м’ячем. Перший удар по воротам рівнян на 5-й хвилині наніс Вахула, але м’яч пролетів повз стійку. А ось першого голу довелося чекати ще три хвилини. Теведисти порушили правила майже в центрі майданчика і штрафний з центрального кола взявся пробивати Сергій Тригубець. Потужний удар по воротам, і Роман Колток, прикритий захисником, лише встигає торкнутися м’яча, який від його рук влітає під поперечину – 1:0.

На 12-й хвилині відмінну нагоду подвоїти рахунок не використав Паршиков. Андрій, отримавши м’яч по центру, майже на лінії воротарського майданчика, змістився вправо і завдав потужного удару, який прийняла на себе ближня стійка. Чергова атака рівнян, відкладений 5-й фол у «ТВД», а згодом і 6-й. Десятиметровий взявся пробивати Михайло Волянюк і низом відправив м’яч прямісінько у лівий кут воріт. За хвилину вже рівняни мали у пасиві 5 фолів, проте, забігаючи наперед, шостого фолу до закінчення тайму теведисти так і не дочекалися.

Поступаючись 0:2, гості вирішили не відкладати справу виправлення становища у довгий ящик і, починаючи з 15-ї хвилини, під час атак львів’ян на майданчику замість голкіпера почав з’являтися Кордоба, як п’ятий польовий гравець. Проте отримати зиск від цього в першому таймі вони так і не змогли, а майже за хвилину до перерви ще й сфолили всьоме, за що і були покарані черговим десятиметровим. Перед його пробиттям головний тренер господарів Юрій Баховський взяв тайм-аут, після якого до м’яча знову підійшов Волянюк. На цей раз під час пробиття Колток кинувся на зустріч Михайлу і, коли опинився майже на лінії воротарського майданчика, кращий бомбардир МФК «Кардинал-Рівне» пробив точно по центру воріт в обвід голкіпера «ТВД» - 3:0. З таким рахунком команди і пішли на відпочинок.

Після першої хвилини другого тайму львів’яни знову випустили на майданчик Кордобу в ролі п’ятого польового гравця. І це дало їм змогу певний час контролювати хід гри. Проте в одній із атак теведистів Тригубець перехопив передачу львів’ян і з правого флангу своєї половини пробив по порожнім воротам, м’яч, подолавши майже весь майданчик, затріпотів у протилежному лівому куті воріт «ТВД» - 4:0. На 25-й хвилині головний тренер «ТВД» вирішив взяти тайм-аут, після якого на майданчику замість Романа Кордоби в ролі п’ятого польового з’явився Юрій Хавер. Але і такий хід керманича не приніс результату. Львів’яни продовжували тиснути на позиції МФК «Кардинал-Рівне», але натомість отримували голи у власні порожні ворота. Так, на 29-й хвилині Маринюк перехопив передачу Дениса і відправив м’яч у порожні ворота суперника – 5:0.

Потрібно відзначити, що на відміну від першого тайму другий проходив майже без фолів, так, перший фол у «ТВД» був зафіксований лише на 31-й хвилині гри, а рівняни взагалі вперше сфолили на останній хвилині матчу, причому двічі поспіль.

Забивши 5 м’ячів у ворота, суперника господарі почали почуватися вільніше, і така двохвилинна розслабленість одразу завершилася голом у відповідь. Роман Кордоба отримав м’яч по центру майданчика, продвинувся трохи вперед і точно пробив метрів з тринадцяти. Дєнюжкін не зміг завадити м’ячу потрапити у ворота.

Проте цей гол не вплинув на загальну картину гри. Львів’яни продовжували гру в 5 польових гравців, контролюючи м’яч, а рівняни, користуючись нагодою, за будь-якої можливості наносили удари по порожнім воротам. І на 38-й хвилині Мар’ян Маринюк вдруге поспіль влучив у порожні ворота, перехопивши не точну передачу суперника, але на цей раз на своїй половині поля – 6:1. Заключну крапку в цьому поєдинку рівняни поставили на останній хвилині гри. Сергій Тригубець, Паршиков і Чеботарьов викотилися проти двох захисників. Тригубець пройшов правим флангом зробив діагональну передачу на Чеботарьова на протилежний фланг, а сам змістився ближче до воріт, і, отримавши назад передачу від Олега, Сергій спокійно переправив м’яч у сітку воріт «ТВД» - 7:1. За кілька секунд, що залишалися до фінального свистка змінити рахунок жодній з команд вже не вдалося.

Отже МФК «Кардинал-Рівне», здобувши другу перемогу поспіль, боротиметься за 5 місце з севастопольським «ПФС», а ось «ТВД» доведеться задовольнитися втішним двобоєм за 7 місце з харківським «Монолітом». Але ще раз повертаючись до гри, потрібно зазначити, що львів’яни не заслуговували на такий розгромний підсумковий результат, просто цього дня фарт був явно не на їхньому боці.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «ТВД» (Львов) - 7:1

Первая игра - 6:7, вторая игра - 3:1. Счет в серии - 2:1

«Кардинал-Ровно»
: Виталий Денюжкин - Андрей Паршиков, Марьян Маринюк, Сергей Поддубный, Сергей Тригубец - Виталий Танский, Михаил Волянюк, Олег Чеботарев, Юрий Когут - Александр Басич, Владимир Сондак 
«ТВД»: Роман Колток - Тарас Шурак, Василий Денис, Роман Вахула, Роман Кордоба - Александр Маржановский, Андрей Ткачук, Тарас Кузь, Юрий Хавер - Назарий Цымбаляк
Арбитры: Коваленко, Литвинов (оба – Донецк)
Сергей Тригубец, 8, Михаил Волянюк, 13, 19, Сергей Тригубец, 24, Марьян Маринюк, 29, 38, Сергей Тригубец, 40 - Роман Кордоба, 33

Удары (в створ): 30 (13) - 19 (10).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Art2000
mcgregor16999 кинь будь ласка фотографії з ігор на art2000@meta.ua
mcgregor16999
розтрощіли)
KROKODILLER
1 тайм, 7 хвилин до кінця, у Кардинала 5 фолів, у ТВД 6 і вже пробивались пенальті, яка обережна гра була з обох сторін, Дєнюжкін тільки й говорив - без фола без фола)
Чудова гра