Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 27 марта 2011, 10:38
5419
7

ТВД - Локомотив - 1:1: Рімейк першого кола

Лидер чемпионата во второй раз в сезоне не смог выиграть у «ТВД»

| Обновлено 27 марта 2011, 10:38
5419
7
ТВД - Локомотив - 1:1: Рімейк першого кола
Нарешті, «великий футзал» повернувся до Львова. Майже півтори місяці у Львові не проходили матчі вищої ліги. «І ось настав цей час, я знову бачу вас», – це як у відомому мультфільмі. До Львова завітав лідер чемпіонату харківський «Локомотив». Але уболівальників на матч прийшло не дуже багато. Принаймні трибуни у залі СКА не були заповнені повністю. У п’ятницю на вирішальний матч чемпіонату області, прийшло і то більше глядачів. Можливо, причина в тому, що матч проходив на СКА, а може є якась інша причина.

Гра розпочалась із атак «ТВД». Спочатку Кордоба провірив Іваняка, який вже вилікувався після мікротравми. А згодом кіпер гостей двічі рятував свою команду після ударів Кордоби і добивання впритул Шурака. Далі у грі настав повний штиль, хвилин так на 7. Після чого команди знову взялись до нагнітання ситуації біля обох воріт. Вершинін провірив реакцію Колтка, а Шурак знову заставив вступити у гру Іваняка.

Але за такої доволі рівної гри гостям вдалось відкрити рахунок. Кісєльов пробив здалеку, Колток відбив м’яч перед собою, а Іванов перший був на добиванні. Через хвилину Іванов міг забити другий гол і момент був ще вигіднішим, ніж гольовий. Дмитро замикав дальню штангу і бив впритул, але Колток дивом рукою зміг викинути м’яч з лінії.

Після цих моментів «ТВД» взявся за голову і почав більш активно грати у нападі. Шурак пробив вище воріт, а Денис і Ткачук примусили вступити у гру Іваняка. На цьому  завершився перший тайм.

Після перерви у складі «Локомотива» вийшли два «свіжих» гравці, які не з’являлись на майданчику у першому таймі: Журба і Одєгов. Вони трохи освіжили гру, але зробити результат їм не вдалось. У «ТВД» також на майданчику почали з’являтись Цимбаляк і Саківський. І останній взяв безпосередню участь у гольовій атаці. Взагалі у другому таймі склалось таке враження, що харків’яни грали на утримання рахунку. Але перевага у в один м’яч у футзалі нічого не варта.

По-справжньому небезпечні моменти почались на 29-й хвилині. Саме тоді Вахула класно пробив здалеку, а Іваняк витягнув м’яч із дев’ятки. Гості відповіли ударом Камеко після виходу 2 в 1, але і тут воротар зіграв надійно. На 35-й хвилині вірний шанс мав Федорченко, його вивели тет-а-тет із воротарем, але обіграти кіпера не зміг і той з-під ніг вибив м’яч.

А от «ТВД» у одній із атак зумів зрівняти цифри на табло. Львів’яни організували швидку контратаку: Кузь обігрався із Саківським і пробивав вже у ворота, які прикривав лише захисник. Пробити повз нього Тарасу не склало проблем. Відразу гості взяли тайм-аут, але знімати воротаря не поспішали, а зробили це лише за хвилину і 10 секунд до сирени. Шансів вирвати перемогу не було ні у одних, ні у інших.

У підсумку бойова нічия 1:1, як і у першому колі в Харкові.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львов) - «Локомотив» (Харьков) - 1:1

«ТВД»: Роман Колток - Роман Кордоба, Василий Денис, Тарас Шурак, Роман Вахула - Александр Маржановский, Андрей Ткачук, Тарас Кузь, Юрий Хавер - Евгений Сакивский, Назарий Цымбаляк 
«Локомотив»: Евгений Иваняк - Дмитрий Сорокин, Дмитрий Клочко, Дмитрий Иванов, Дмитрий Камеко - Александр Вершинин, Александр Сорокин, Виталий Киселев, Дмитрий Федорченко - Виталий Одегов, Сергей Журба
Арбитры: Стрелецкий (Сумы), Гроховецкий (Киев)
Тарас Кузь, 38 - Дмитрий Иванов, 12
 Камеко (31)

Удары (в створ): 20 (9) - 11 (6)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова
Футбол | 27 марта 2024, 14:33 32
Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова

Алексей Сливченко анализирует вчерашний успех сборной Украины в матче против Исландии (2:1)

Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией
Футбол | 27 марта 2024, 18:14 0
Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией

Михаил также признался, что уже устал от камбэков и хочет выигрывать более уверенно

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
parazityk
В Єнакієво немає гуцулів.
casper2009-09
Гуцули стережіться-КАРДИНАЛ вас доганяє!!!
parazityk
Чую лемки і нам поп’ють крові.
sven110
VAN86
а локомотив сейчас не лидер?
как раз на данный момент никто голословным не был!
VAN86
Лідер чемпіонату виявиться в кінці першого етапу, на даний момент не потрібно бути голослівним!!! Щодо цього поєдинку, то велике спасибі ТВД від всіх вболівальників Урагану- МОЛОДЦІ!!!
lkao
В украинском языке нет слова "провірять"
lkao
Граммотность автора "режет" глаза! Ужас.