Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 24 мая 2017, 14:41
782
0

У першому львівському півфіналі-дербі - нічія

Звіт про перший півфінал Кубка України ТВД- "Енергія".

| Обновлено 24 мая 2017, 14:41
782
0
У першому львівському півфіналі-дербі - нічія

“ТВД” (Львів) – “Енергія” (Львів) – 2:2 (1:1)
11 лютого 12:00 Палац Спорту "Будівельник" 1000 глядачів
Голи : Бондар (12), Паршиков (22) – Кордоба (20), Свищ (35)
“ТВД”: Кадира – Хавер, Чеботарьов, Денис, Маринюк – Вахула, Кордоба, Пихней, Кіндій – Свищ
“Енергія”: Кіркіж – Вацяк, Легчанов, Брунько, Паршиков – Ткаченко, Луців, Піддубний, Бондар – Федюк, Суруджич
Попередження: Вахула (34) – Вацяк (32), Ткаченко (38)
Арбітри: Олійник, Гроховецький (обидва – Київ)
Інспектор: В. Савицький (Бориспіль)
Делегат АМФУ: Г. Лисенчук (Київ)

Інтрига суто львівського півфіналу збереглася рівно на місяць. 11-го березня на майданчик палацу спорту “Будівельник” вийдуть ті ж непримиренні суперники. Першу свою дуель вони завершили миром.

З одного боку, колективи, схоже, не хотіли ображати один одного, у номінальних господарів “теведистів” саме в суботу відзначав день народження Василь Денис, а напередодні дружина граючого президента “ТВД” Мирона Кіндія подарувала йому доньку, в “Енергії” того ж таки дня уродини святкував віце-президент клубу Володимир Фелишин. Але з іншого боку, гра вийшла справді видовищною і цікавою. Тому глядачі, які вже за півгодини до початку зустрічі заповнили трибуни “Будівельника” (такого аншлагу у Львові, напевно, ще не бачили, тому ідея будувати новий футзальний спорткомплекс якраз на часі) не пошкодували, що віддали перевагу цьому дійству.

Команди розпочали гру досить обережно. Та до середини першого тайму вимальовувалася перевага “енергетиків”. Після двох змарнованих цікавих комбінацій “зелено-білі” “розродилися” на чергову триходівку, яка й стала результативною: Піддубний дав пас на фланг Ткаченку, той переправив м’яч у центр воротарського майданчика, де вже чатував Бондар – 0:1. Гравці “ТВД” вирівняли становище за 45 секунд до свистка на перерву. Розігравши швидку атаку за участю Свища (віддав ефектну передачу п’яткою) і Вахули, вони змусили оборонців “Енергії” порушити правила, після чого Кордоба зі штрафного низовим ударом встановив рівновагу – 2:2.

Після перерви знову активніше заграли “енергетики”. І це принесло результат: Легчанов дотепно переадресував м’яч Ткаченку, той, пройшовши лівим флангом, вчасно обігрався з Паршиковим, який через недовгу паузу вдруге вивів “Енергію” вперед – 1:2. Але знову ж таки “теведисти” спромоглися на укол у відповідь: дальній удар Кордоби парирував воротар “Енергії”, під повторний постріл Маринюка Кіркіж теж встиг згрупуватися, але далі Свищ пробив потужно під перекладину – 2:2.

Більше голів глядачі не побачили. Хоча можливості були. Спочатку після удару Легчанова м’яч “поцілував” дві стійки воріт “ТВД”, а на добиванні ще й серб Суруджич умудрився поцілити в штангу (і це вього за якісь 2 секунди!). А за півтора хвилини до фінальної сирени на дуже вже зручну позицію партнери вивели Хавера, однак той не зумів розпорядитися м’ячем.

Тому фіналіст із львівської пари визначиться 11-го березня. Проте можна вже не сумніватися, що той поєдинок буде не менш напруженим і емоційним, ніж вчорашній, суботній.

Віталій Павлишин

www.energia.lviv.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.