Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 14 марта 2011, 13:55
4996
4

Кардинал-Ровно - ЛТК - 6:1

Одні не бажали, інші не могли

| Обновлено 14 марта 2011, 13:55
4996
4
Кардинал-Ровно - ЛТК - 6:1

Востаннє МФК «Кардинал-Рівне» перед своїми уболівальниками в офіційному матчі з’являвся більше двох місяців тому, а саме у поєдинку 14-ого туру з «ПФС» (Севастополь). Відтак зрозумілим виявився той глядацький ажіотаж, який очікувався та мав місце під час звітного поєдинку – рівненські вболівальники просто скучили за футзалом високого ґатунку і тому вщерть заповнили трибуни спорткомплексу на вулиці Фабричній.

Розпочали суперники свій поєдинок із місця одразу в кар’єр. Не пройшло й чверті хвилини після стартового свистка арбітра, коли Володимир Удовиченко змушений був витягувати м’яч із сітки власних воріт. Перший м’яч у ворота гостей вийшов напрочуд курйозним. Олександр Стрілець, виконуючи аут на власній половині майданчика, настільки невдало відпасував своєму голкіперу м’яч, що останньому, рятуючи команду від неминучого голу, нічого не залишалося, як… пробити майже з лінії воріт прямісінько в дев’ятку власних.

Звісно, такий прикрий початок зіграв із гостями злий жарт, які, здавалося, ще хвилин десять не могли прийти до тями, тоді як господарі робили з оборонними порядками суперника все, що заманеться. Спочатку Андрій Паршиков перевірив на міцність бокову стійку воріт луганчан, згодом почергово Сергій Тригубець, Сергій Піддубний та все той же Паршиков випробували реакцію голкіпера гостей. Другий гол у грі не забарився, та виявився цілком закономірним наслідком постійного тиску МФК «Кардинал-Рівне». Сергій Піддубний пройшов лівим флангом і потужно пробив низом у дальній кут, Удовиченко на цей удар зумів зреагувати, але в потрібному місці у потрібний час опинився Олег Чеботарьов, який із близької відстані переправив м’яч у ворота суперника.

Далі – більше. За підсумком першої п’ятихвилинки рівненська команда вже перемагала із різницею у три м’ячі. Це Сергій Піддубний, отримавши шанс у вигляді виходу сам-на-сам із голкіпером луганської команди, технічно «поклав» Удовиченка на паркет і вразив незахищені ворота несильним, але доволі точним ударом. Хвилиною раніше в аналогічній ситуації опинився Михайло Волянюк, але голкіпер «ЛТК» все-таки зумів вчасно зменшити кут обстрілу та відбити удар двадцять третього номера господарів.

Після того, як МФК «Кардинал-Рівне» вдало розіграв штрафний удар поблизу карної зони команди з Луганська, а Андрій Паршиков, отримавши пас від Мар’яна Маринюка, пробив метрів із шести точнісінько під поперечину, «засвітивши» на табло - 4:0, здавалося, що в підсумку слід чекати двозначного рахунку. Можливо, першими, кому в голову прийшла подібна думка, були гравці рівненської команди, оскільки в їхніх діях почала все більше і більше з’являтися поблажливість до суперника, і, відверто кажучи, аж надто надмірна розкутість. Тому не дивно, що єдиний гол луганчан став наслідком, не стільки продуманої комбінації, як скоріше розконцентрованості господарів, які у простій ситуації просто втратили м’яч на власній половині майданчика та дозволили Вадиму Іванову вийти «на побачення» з Дєнюжкіним. Гравець гостей у цій ситуації не став сам бити, а натомість віддав передачу Олександру Стрільцю, який перебував у більш зручнішому положенні, тобто прямо по центру воріт. «Рамку» у цьому епізоді змушений був захищати Андрій Паршиков, а тому зарадити точному удару Стрільця в «дев’ятку» польовий гравець МФК «Кардинал-Рівне» не зумів.

Єдиний гол, здавалося б, відродив у гостей надію на підсумковий позитивний результат. Як наслідок, все частіше і частіше в гру доводилося вступати Віталію Дєнюжкіну, тоді як у його партнерів попереду дії відверто кажучи «не клеїлися». А якщо точніше, то навіть і не планувалися.

Другий тайм поєдинку став продовженням попереднього. Гості не лише вирівняли гру і від дебютної невпевненості у їхніх діях майже нічого не залишилося, вони майже повністю заволоділи ініціативою. Щоправда, в атаці діяли не особливо вигадливо, тому до справді гольових моментів справа не доходила. Натомість господарі в захисті грали напрочуд надійно. У середині другої половини, активний протягом всієї зустрічі Сергій Тригубець, зумів забити п’ятий гол у ворота «ЛТК», отримавши передачу від Піддубного він на всі сто відсотків використав вихід віч на віч з голкіпером суперника.

Після цього епізоду «ЛТК» вирішила «проекспериментувати» з п’ятим польовим гравцем і практично протягом усіх десяти хвилин, які залишилися до закінчення матчу, Володимир Удовиченко під час атаки власної команди поступався місцем Максиму Безсалову, який виконував роль п’ятого польового гравця. Особливого зиску від гри з одним зайвим луганчани не отримали, оскільки повільний розіграш м’яча на половині майданчика МФК «Кардинал-Рівне» рідко коли закінчувався прицільним ударом, і то – це ще голосно сказано! Господарі не форсували подій, що чудово випливало з поведінки лідерів команди. Так в одному із епізодів, капітан команди Паршиков, отримавши м’яч, прийняв рішення надто не мудрувати і спокійно вибив його за межі поля, хоча мав нагоди продовження атаки.

Здавалося, що гра так і закінчиться перемогою господарів з рахунком - 5:1. І ось тут трапилася ситуація, яка аж ніяк не передбачала взяття воріт. Сергій Піддубний у підкаті відібрав м’яч у суперника, а все той же Андрій Паршиков за шість секунд до закінчення поєдинку підібрав його і… отримавши чітку вказівку від вболівальників, таки зумів дальнім ударом влучити у порожні ворота суперника, встановивши таким чином остаточний результат гри – 6:1.

Загалом, перемога над луганською командою залишила по собі двозначне враження – з одного боку суттєва перевага рівнян не може не радувати прихильників МФК «Кардинал-Рівне», з іншого боку навряд чи «ЛТК» у теперішньому стані можна вважати лакмусовим папірцем готовності рівненських футзалістів до боротьби на рівних із лідерами вищої ліги. Надто вже спокійною була перемога над суперником. А ось справжньої сили рівненської команди, ми чекаємо в наступних матчах, причому суперники будуть набагато серйознішими…

Василь ШТУНДЕР

«Кардинал-Ровно» - «ЛТК» - 6:1

«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Андрей Паршиков, Виталий Танский, Владимир Данилюк, Владимир Сондак, Марьян Маринюк, Михаил Волянюк, Олег Чеботарев, Сергей Поддубный, Сергей Тригубец, Юрий Когут
«ЛТК»: Владимир Удовиченко - Александр Стрелец, Вадим Иванов, Владимир Разуванов, Евгений Смоловик, Максим Бессалов, Максим Ивонко, Никита Шпигарь, Юрий Карбовский, Ярослав Заворотный
  Удовиченко (1, автогол), Олег Чеботарев (3), Сергей Поддубный (6), Андрей Паршиков (7, 40), Сергей Тригубец (30) - Александр Стрелец (11)

Удары (в створ): 20 (13) - 18 (10)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина – Бразилия – 2:7. Фиаско на турнире в Литве. Видео голов и обзор
Футзал | 16 апреля 2024, 06:10 0
Украина – Бразилия – 2:7. Фиаско на турнире в Литве. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 2-го тура международного турнира в Литве

Новый лидер после разгрома в Лондоне. Список бомбардиров АПЛ 2023/24
Футбол | 16 апреля 2024, 07:32 0
Новый лидер после разгрома в Лондоне. Список бомбардиров АПЛ 2023/24

Коул Палмер оформил покер за «Челси» в ворота «Эвертона» и обошел сразу 5 игроков

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ZoriaLG2010
Да,раньше ЛТк подавала надежды....
azir14
відео голів матчу та інтервю http://fchoscha.inf.ua/competition/MFK/2011/18/video/video.html
melito_italy
что-то ты не до понял
mcgregor16999
недумав шо ЛТК така слабка команда.
спочатку гри так перелякалися як гол в свої ворота получіли шо потім три настуних влетіли по інерції