Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4902
2

Энергия - ПФС - 3:0

Перемога «старими» силами

Энергия - ПФС - 3:0

Львівська «Енергія» важко перемогла аутсайдера і потіснила «Ураган» із другої сходинки турнірної таблиці.

Принаймні місяць часу «енергетики» будуть знаходитись на другій сходинці турнірної таблиці. Адже після 15-го туру чемпіонат знову бере велику паузу, зв’язану із матчами національної збірної України, а також проведення «Фіналу чотирьох» кубка країни.

Звичайно сподіватись севастопольцям на здобуття очок у Львові було дуже важко. Адже з приходом гравців «Тайму» львівська команда стала ще укомплектованішою і сильнішою. Але перші хвилини гри пройшли вже й не з такою великою перевагою львів’ян. За перші п’ять хвилин склалось враження, що вони відносились до суперника зверхньо і сподівались його перемогти на одній нозі. Але удари Алєксєєнка і Чернієнка, після яких м’яч пролітав в лічених сантиметрах від воріт, «повернули» господарів на майданчик і заставили серйозніше поставитись до суперника.

Відкрити рахунок у львів’ян міг Романов вже на першій хвилині, але Струк не замкнув його простріл, а м’яч влучив у дальню штангу. Згодом Дмитро Бондар (знову два Бондарі об’єднались у одній команді) із гострого кута влучив у стійку воріт. А на 7-й хвилині львів’яни відкрили рахунок. Стара награна комбінація «Енергії» дала свої плоди. Федюк навісив на Рогачова, а той в дотик переправив сферу у ворота.

Також слід відзначити, що на цю гру Станілсав Гончаренко поставив дві четвірки: одну суто «енергетичну», а другу «таймівську». Це кинулось в очі, адже у матчі із «Ураганом» Станіслав Олександрович дещо потасував гравців, які були і які прийшли з «Тайму». І саме щодо цього й стосується заголовок матеріалу. Адже усі три голи забили гравці, які були у «Енергії» ще до прибуття нових «таймівських» сил.

Але повернемось до гри. Гол майже нічого не змінив, команди діяли немов нічого не сталось. Згодом шанс мав Павленко, але не використав вихід сам на сам із Руденком. Гості, якби були дещо фартовішими могли б вирівняти рахунок. Так Лисенко відбив удар Ліняєва. Але на 16-й хвилині севастопольці пропустили вдруге. Все вирішила індивідуальна майстерність Романова. Михайло змістився із лівого флангу у центр і пробив у нижній кут. До закінчення першого тайму ще Дмитро Бондар і Павленко не змогли переграти Руденка.

Але матчі проти «ПФС» для «Енергії» завжди вдаються дуже важко. Не виключенням став і цей. Другий тайм видався не таким спокійним, як прогнозувалось. «ПФС» досить вміло захищався і гостро контратакував. Зокрема Чернієнко і Яблонський мали шанси, але у першому випадку намертво м’яч забрав Лисенко, а Олексій просто не влучив по воротах із правого флангу.

У «енергетиків» шанси мали Овсянніков, Дмитро Бондар, Павленко, але Руденко був на висоті. Так час й спливав. На 35-ій хвилині гості замінили воротаря на п’ятого польового. Ним став Чернієнко. І слід відзначити, що розігрували доволі впевнено, але «Енергія» ще краще оборонялась. Хоча севастопольці мали два непоганих моменти. Спочатку гості вміло вийшли із пресингу, і Ліняєв дивом не влучив по воротах, а згодом знову за провал в обороні господарів ледь не покарав Чернієнко. Але господарі вистояли, а за 3,3 секунди до сирени Романов ще й влучив у порожні ворота.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» - «ПФС» - 3:0
Львов. Дворец спорта «Галичина».

«Энергия»: Лысенко - А.Бондарь, Федюк, Романов, Струк - Легчанов, Павленко, Д.Бондарь, Макаев - Овсянников, Рогачев
«ПФС»: Руденко - Алексеенко, Черниенко, Линяев, Яблонский - Ермоленко, Радько, Капелюшный, Кольцун
Арбитры: Подранный, Конюхов (оба – Житомир)
Рогачев (7), Романов (16,40)
 Линяев (23)

Удары (в створ): 21 (14) - 11 (5)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА


РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках
Футбол | 19 апреля 2024, 10:54 7
Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках

А английские команды впервые с 2015 года не пробились в полуфиналы Лиги чемпионов и Лиги Европы

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Uragan4
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ivanvanek
http://www.justin.tv/energia_lviv/b/277514315 - відео матчу