Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3106
1

Юрій БАХОВСЬКИЙ:«Ми не очікували сьогодні легкої прогулянки»

«Кардинал-Рівне» - «ПФС» - 6:3. Післяматчеві коментарі

Юрій БАХОВСЬКИЙ:«Ми не очікували сьогодні легкої прогулянки»

Традиційно після завершення гри відбулася після матчева прес-конференція. Звичайно представники команди господарів і гостей підійшли до неї з різним настроєм, але в цьому не має нічого дивного, адже фут зал це гра в якій дуже рідко обидві сторони бувають задоволені результатом.

Першим співрозмовником став новачок МФК «Кардинал-Рівне» - Сергій Тригубець, який із задоволенням поділився своїми враженнями від дебютного матчу.

- Влитися в колектив для мене не було проблемою, адже багатьох футболістів чудово знав, як за виступами в МФК «Рівне», так і за грою в інших командах. Тому складнощів із адаптацією не виникало. Стосовно сьогоднішньої гри, то на мою думку вона сподобалася вболівальникам, адже по ходу гри, ми встигли і бути попереду і поступатися супернику, але в підсумку зуміли довести гру до переможного завершення. Своєю грою загалом задоволений, адже вдалося не тільки забити самому, а й асистувати партнерам.

Коли дізнався про запрошення в Рівне з радістю погодився, адже я тут вже грав і сподіваюсь цій команді принести певну користь. Вірю, що з таким колективом ми не зупинимось на досягнутому, а будемо підніматися все вище і вище турнірними щаблями.


Традиційно підвів підсумок грі старший тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський.

- Ми не очікували сьогодні легкої прогулянки, адже знали, що не дивлячись на останнє місце, яке суперник посідає в турнірній таблиці, він боротиметься до останньої хвилини гри, тому що відступати їм нікуди. Нервовий і напружений перебіг подій гри читався ще за довго до матчу, севастопольці в кожній грі борються за очки і в якомусь із матчів програшна серія все-таки має перерватися.

Ви самі чудово бачили, яким нервовим був перший тайм. Ми мали подавляючу ігрову перевагу, створили безліч моментів, які так і не змогли реалізувати. Згодом все-таки відкрити рахунок, а після цього розслабитися і пропустити два м’ячі. І відверто кажучи було б не справедливо, якби ми закінчували перший тайм поступаючись супернику. Натомість у другому таймі все стало на свої місця. Після відпочинку хлопці суттєво додали і в підсумку ми отримали позитивний результат.

Уже в дебютній грі ми довірили місце в складі Тригубцю. Ні якого ризику в ігровому плані не було, адже він майстер своєї справи і чудово може влитися в будь-який колектив. А тим більше, що з Піддубним і Паршиковим Сергій зіграв не один матч. І як показала сама гра Сергій Тригубець сьогодні зіграв просто прекрасно: намагався зачепитися за м’яч, створював гольові моменти і завершував їх.

На сьогоднішній день ми поповнили команду трьома футболістами, але трансферне вікно ще відкрито, хоча поки що ми більше пропозицій не розглядаємо. Проте все можливо, а на даний час ми маємо лише цих трьох футболістів.

Попереду нас чекає гра в Харкові з «Монолітом», а наприкінці місяця доволі неординарна подія – матчі «Фіналу чотирьох», до яких ми вже починаємо готуватися. Вихід до півфіналу кубка України, це подія, яка трапляється не часто, тому звичайно будемо намагатися виступити якомога краще.


На відміну від представників господарів, дещо з іншим настроєм відповідав на запитання журналістів старший тренер ПФС «Севастополь» Олег Безуглий.

- Я не задоволений, як результатом матчу, так і змістом гри команди. За 20 секунд до завершення першого тайму припустилися грубої помилки, заробили не обов’язковий фол і в підсумку пропустили гол з десятиметрового. Мали чудову нагоду піти в роздягальню за рахунку 2:1 на нашу користь, але не вийшло, а так мали б психологічну перевагу над суперником. Загалом у нас молода команда, молоді футболісти, які ще повністю не витримують психологічного навантаження. Гра команди до кінця ще не поставлена, а загалом колективу бракує психологічно стійких футболістів, адже окрім Кольцуна, який вже пограв у вищій лізі, ніхто пороху вищої ліги не нюхав.

Наша команда беззаперечно гратиме до завершення сезону. Президент клубу чудово розуміє, що колектив молодий і він прогресує з кожною грою. Ми працюємо над вдосконаленням гри, але нам ще є чому вчитися.

Якщо підсумовувати сьогоднішню гру, то сказав би так. Не хочу виокремлювати когось в колективі, адже в грі було допущено багато браку. Окрім того, хотів би зауважити, що в цілому суддівська бригада відпрацювала нормально, за винятком кількох моментів, у першу чергу це стосується фолів, адже багато фолів було не обов’язкових. Наскільки мені відомо, а я свого часу багато провів матчів захищаючи кольори збірної України, в міжнародному футзалі дають більше можливості грати в силовий футбол.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AN_124
Матч був супер !!!
Кардинал чемпіон !!!
даже мала місце інтрижка ))))