Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3433
13

Кардинал-Ровно – ПФС. Анонс

З аутсайдером грати не просто

Кардинал-Ровно – ПФС. Анонс

МФК «Кардинал-Рівне» стартує в новому році домашнім матчем з командою «ПФС» (Севастополь). В першій грі в Севастополі рівнянам вдалося здобути перемогу – 6:3, проте це аж ніяк не свідчить про те, що і в рідних стінах господарі зможуть без зусиль здолати суперника. І вболівальників не повинно вводити в оману передостаннє місце гостей, яке вони посідають завдяки перемозі в особистій зустрічі з луганською «ЛТК», і лише одна перемога в чемпіонаті.

Так, команда багато пропускає – найбільше в вищій лізі – 54 м’ячі, але й забиває не так вже й мало – 21 м’яч. Стільки ж забитих у сьомого «Шахтаря», дев’ятого «ТВД». На три голи менше провели луганчани, а «Тайм» на два більше.

Загалом команди 4 рази зустрічалися в чемпіонаті України в вищій лізі, і всі ці матчі відбулися у 2010 році. МФК «Рівне» не доводилося перетинатися із севастопольцями, а ось львівський «Кардинал» провів три гри, на четверту жодна з команд не з’явилася.
10 тур. 27 березня. «Кардинал» - ПФС «Севастополь» - 5:2,
21 тур. 13 березня. ПФС «Севастополь» - «Кардинал» - 2:6,
26 тур. 21 квітня.: ПФС «Севастополь» - «Кардинал» - 1:0
У матчі «Кардинал» - ПФС «Севастополь» - обом командам зараховано по технічній поразці.

І нарешті у звітному сезоні МФК «Кардинал-Рівне» провів матч третього туру в Севастополі з «ПФС» (Севастополь) і переміг - 6:3, розпочавши цим матчем безперервну переможну серію з п’яти матчів.

Кращі бомбардири цих зустрічей: в МФК «Кардинал-Рівне»: Михайло Волянюк – 4, Віталій Танський та Володимир Сондак – по 3; в «ПФС» (Севастополь) - Олексій Яблонський – 3.

Напередодні гри цих команд старший тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський поділився своїми думками стосовно змін в колективі і найближчих матчів його команди.

- Юріє Степановичу хто поповнив колектив у 2011 році?
- На сьогодні ми поповнили наш склад трьома гравцями. Повернули до команди вихованця рівненського футзалу Сергія Тригубця (1980 р.н.), який останнім часом захищав кольори львівської «Енергії», та запросили його одноклубника - воротаря молодіжної збірної України Андрія Пітулю (1990 р.н.), окрім того вирішується питання з ще одним гравцем із львівської команди першої ліги - «Львівхолод» Мар’яном Маринюком (1983 р.н.), якого скоріш за все ми теж залучимо до команди. У Мар’яна були запрошення від команд вищої ліги, але він зупинив свій вибір на нашій команді.

- Коли команда розпочала підготовку до матчу з «ПФС» (Севастополь).
- На перше тренування в новому році ми зібралися вже третього січня, і вже близько тижня ми готуємося до гри з «ПФС» (Севастополь). Чудово розуміємо, що гра буде не проста, адже севастопольцям втрачати нічого і тому вони їдуть в Рівне однозначно боротися за очки, але ми теж не збираємося втрачати очки в домашній грі з командою, яку ми здолали в гостях (6:3). І хоча це футбол, як кажуть м’яч круглий, але ми просто зобов’язані перемагати.

- Чи відомо Вам про зміни у складі суперника, в порівнянні з першою грою у Севастополі?
- Наші суперники теж не дрімали і підсилили свій склад кількома гравцями. Взяли в команду Миколу Радька, який колись захищав кольори львівських команд «Енергії» та «Тайму». Повернули вікового гравця Олега Безуглого. Що ще можна сказати про цю команду. Напевно, що ПФС «Севастополь» - це чи не єдина команда, яка любить грати вп’ятьох проти чотирьох гравців. Тобто їхній воротар часто підключається до атак своєї команди. Загалом колектив бойовий, а в міні-футболі чекати неприємностей можна від будь-якого гравця.

- МФК «Кардинал-Рівне» досить потужно розпочав чемпіонат, і виграшна серія з п’яти перемог навіть дозволила очолити турнірну таблицю. Але вимушена місячна перерва в чемпіонаті, дещо розхолодила колектив і напевно негативно вплинула на команду. І чотири поспіль поразки відкинули колектив на п’яту сходинку. І ось нічия у Львові з доволі потужним суперником – «Енергією», яка на даний час утримує другу сходинку…
- Приємно, що нам наприкінці року нарешті вдалося перервати неприємну програшну серію, та ще й в матчі з «Енергією». Грати у Львові завжди важко. А переграти і «Тайм», і «Енергію» - напевно це було б дуже великим показником. Тому ми задоволені цією нічиєю. Так, могли перемогти, адже були попереду – 4:2, але певні ігрові нюанси, які стосуються суддівства гри, особливо призначеного в наші ворота пенальті, не дозволили привезти зі Львова перемогу…

- Чи вплине результат цієї гри на подальші виступи команди?
- Я сподіваюсь, що ця нічия нам підніме настрій перед наступними іграми. Після гри з «ПФС» на нас чекає гра чемпіонату 15 січня з «Монолітом» у Харкові, а потім доволі відповідальні кубкові матчі «Фіналу чотирьох» у Запоріжжі. Якщо 29 січня переможемо МФК «Шахтар», то у фіналі 30 січня зустрінемося з переможцем пари «Енергія» – «Ураган».

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

11 січня, вівторок
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ПФС» (Севастополь)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Проць (Дрогобич)
Результат першого кола – 6:3
Прогноз Sport.ua – 7:2

Опрос

Голосов 21
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «ПФС»?

Победа «Кардинал-Ровно»

17 голосов 80.95 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «ПФС»

4 голоса 19.05 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KROKODILLER
casper2008-08
ти даун чи да?:D те шо там твій сєвас город героїв і тд тп мене не калише,тим більше як ти написав - русских, яке мені діло до тієї росії. вже думаєш якщо живеш в такому місті з флотом, то тіпа можна інших засрнцями обзивати? дітвора одним словом
AmatorGiga
Тільки ПФС можуть хлопнути у ладоши ...
Alesha123
ПФС хлопнет кардинал!!!!!!!!!!!
Andrey_87
casper2008-08 Будь по проще. Ніхто не пременшує заслуг моряків і Севастополя і взагалі не про це мова. Звісно тобі залишається згадувати тільки історію. раз сьогоднішніми досягненнями похвастатися не можеш ні ти ні твоя команда. Подивися уважна на турнірну таблицю і результат першої гри і можливо тобі щось проясниться!
casper2008-08
Ти хата грьобана.вуйко з полісся ти шо забув Севастополь ГОРОД русских моряков.а БЕЗА з РЕДЕЙ Украине славу добивали пока твои Сондаки сосали... цицьку у мамки.
casper2008-08
Ти хата грьобана.вуйко з полісся ти шо забув Севастополь ГОРОД русских моряков.а БЕЗА з РЕДЕЙ Украине славу добивали пока твои Сондаки сосали... цицьку у мамки.
AN_124
6-1
і кацапи будуть покарані - в котре !!!!
matahata
Тоді будуть дрокати на не вщент заповнені трибуни, а Редя на один раз менше отримає задоволення!!!!!!!!!!!!!!!
KROKODILLER
matahata
там не будуть вщент заповнені трибуни, так як гра проходить на 13.00 (через це буде відсутній майже повний склад учасників фан-клубу), так що я сумніваюся що буде багато народу, хоча й не проти щоб воно було саме так. Надіюсь всі ті, хто буде вільний, прийде і підтримає команду, незважаючи на те, що граєм з аутсайдером
matahata
Редя, Серик і Беза будуть завтра дрокати на вщерть заповнені трибуни ДЮСШ № 4. Можливо Редя ще й кінчить два рази!!!!!!!!!!!!!!
KROKODILLER
casper2008-08
базар свій фільтруй, останне місце, а воно розкудкудакалось тут, які круті вони
AmatorGiga
Скромніше будь " вискочка - засранец " casper2008-08 і до тебе потянуться люди ... Вони тільки можуть показати ,якщо приспустять штани і все ))))
casper2008-08
Редя.Серик.Беза покажите ровенским засранцам как играть в футзал...Вискочки..