Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3226
0

ТВД - Энергия - 1:2

Забиваєм своїм

ТВД - Энергия - 1:2

Зараз львівські команди «Енергія» і «ТВД» перебувають у зовсім інших половинах турнірної таблиці. «Енергія» бореться за чемпіонство у регулярному чемпіонаті, а для «ТВД» з кожним матчем все більше і більше згасає можливість потрапляння у плей-офф. Але незважаючи на це львівське дербі завжди відзначалось непоступливістю і боротьбою і інтригою.

Перша половина гри пройшла за зовсім рівної гри. Команди по черзі створювали гострі моменти біля воріт один одного, але надійно діяли воротарі. Якщо в майстерності Кардаша ніхто не сумнівається, то Дегтяренку ще треба заслужити звання одного із найкращих голкіперів України. Якраз хотів б відзначити, що останні матчі Дегтяренко проводить на дуже високому рівні, і схоже Колтка він надовго вибив із першого місця у воротах.

Але повернемось до гри. Першого удару завдали «теведисти». Це Кордоба, який вийшов на цей поєдинок із капітанською пов’язкою, добряче приклався до м’яча, але Кардаш перевів сферу на кутовий. У «енергетиків» два моменти мав Задорожний, який відвоював місце у основі і «посадив» на лавку Іванова. Спочатку Сергій пробивав зльоту мимо воріт, а от другий епізод після виходу 3 в 1 мав реалізовувати, але мимо. Згодом дальнім ударом провірив воротаря Бондар, а на добивання першим був Струк.  Але Дегтяренко переміг і у дальньому і у ближньому бою.

Кардаш також себе проявив у ближньому бою, два рази вигравши двобої у Шурака і Хавера. Хоча Шурак вже й обіграв воротаря, але кіпер вміло його відтіснив у кут, і забити не дав. А після другого моменту атака «теведистів» не вичерпалась. І той ж Хавер миттєво віддав на Ткачука, той продовжив на Кузя і екс-«енергетик» вразив майже порожні ворота. За мінімальної переваги «ТВД» й завершився перший тайм.

Відразу по перерві у складі «Енергії» на майданчику з’явився Дмитро Іванов. Відразу почулось десь на трибунах: «Діма зараз рішить». І пройшло трохи більше хвилини, як так і сталось. Іванов кілька разів намагався розхитати захисника на фланзі і тут йому це вдалось, він відразу пробив, а м’яч потрапив в руку Кордобі. Пенальті. До м’яча підійшов Рогачов і холоднокровно пробив низом по центру. Євген трохи ризикував, адже стояв б голкіпер на місці, то він б легко парирував удар. Але Дегтяренко пішов у кут – 1:1.

Після цього перевага «енергетиків» стала відчутною. Федюк підсікав м’яч із двох метрів і влучив у перекладину. Згодом Задорожний після швидкої контратаки потривожив штангу, а Іванов примудрився пробити вище. Також Рогачов не реалізував вихід один на один, а після удару Бондара м’яч влучив у стійку, прокотився по лінії воріт і вилетів у гру. Звичайно, «ТВД» також мав шанси, але їхні моменти були не такими гольовими.

І все-таки на 37-й хвилині Рогачову вдалось вирвати перемогу для своєї команди. Він пробив метрів із 10-ти, а Дегтяренко не дотягнувся до м’яча.

Таким чином у львівському дербі забивали гравці, які ще недавно виступали за команду свого суперника. Але удари Рогачова були вагомішими, тому й перемогла «Енергія».

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» - «Энергия» - 1:2
Львов. Дворец спорта «Галичина». 

«ТВД»: Дегтяренко - Кордоба, Шурак, Сакивский, Цымбаляк - Маржановский, Ткачук, Кузь, Хавер - Киндий
«Энергия»: Кардаш - Петрушин, Струк, Романов, Иванов - Федюк, Рогачев, Задорожный, Тригубец - Бондарь, Луцив
Арбитры: Дараган, Гроховецкий (оба – Киев)
  Кузь (12) - Рогачев (22 - с пенальти, 37)

Удары (в створ): 15 (9) - 22 (13)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.