Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3762
4

ТВД - Кардинал-Ровно - 4:0

Перемогли ті, кому більше потрібні очки

ТВД - Кардинал-Ровно - 4:0

Саме таке враження склалось переглянувши цей матч. «Кардинал» після вдалої серії поєдинків, здобувши шість перемог за перші сім матчів, зараз дуже здав в грі. Але рівняни ще мають деякий гандикап у турнірній таблиці. А от для «ТВД» кожен пункт дуже важливий, адже команда зараз знаходиться поза межею плей-офф.

Початок матчу був за львів’янами. Кордоба, Хавер потривожили Дєнюжкіна, але воротар вкотре довів, що є одним із найнадійніших гравців «Кардиналу». Але все-таки перший гольовий момент виник у гостей. Паршиков прострілив із лівого флангу, Дегтяренко відбив сферу перед собою, а Волянюк із гострого кута влучив у ближню штангу. Згодом Дегтяренку прийшлось рятувати свою команду після ударів Танського в протихід і Сондака.

А на 15-й хвилині господарі організували гольову атаку. Спочатку воротар справився з ударом Хавера, але через кілька секунд Ткачук пробив метрів із 11-ти і м’яч за допомогою рикошету влетів у сітку. Наприкінці тайму «теведисти» могли забити вдруге, але Шурак влучив у стійку, а удар Кордоби потягнув воротар.

Намагання відігратись у «Кардиналу» після перерви нічим не перевершували оборону господарів. Хіба що в деяких епізодах після індивідуальних дій Волянюка і Піддубного вдавалось щось створити біля воріт Дегтяренка. А на 32-й хвилині один із небагатьох ударів по воротах «ТВД» коштував гостям пропущеного гола. Це Басич пробив, Дегтяренко відбив м’яч перед собою, Шурак миттєво підхопив сферу пролетів правим флангом і викотив круглого під удар Саківському – 2:0.

До завершення матчу залишалось 8 хвилин і гості випустили п’ятого польового. У ролі воротаря-ганяли вийшов Піддубний. Але нічого створити біля воріт Дегтяренка так і не вдалось. Рівняни володіли м’ячем, катали його з флангу на фланг, але ніякого загострення у їхніх діях не було.

Натомість господарі з кількох спроб ударів по порожніх воротах дві реалізували. Ткачук зі свого штрафного майданчика низом закотив м’яч у ворота. А Дегтяренко, зловивши м’яч у руки, над головами гравців «Кардиналу» послав м’яч у порожні ворота.

Таким чином «ТВД» здобув три очки, на відстань двох пунктів наблизився до «Шахтаря» і до омріяної «вісімки». А «Кардинал» знову розчарував. Поки підопічним Юрія Баховського очкового запасу набраного на початку чемпіонату цілком вистачає. Але що буде потім, якщо «Кардинал» й надалі так гратиме.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» - «Кардинал-Ровно» - 4:0
Львов. Дворец спорта «Галичина».

«ТВД»: Юрий Дегтяренко - Александр Маржановский, Андрей Ткачук, Евгений Сакивский, Назарий Цымбаляк, Роман Кордоба, Тарас Кузь, Тарас Шурак, Юрий Хавер
«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Александр Басич, Андрей Паршиков, Вадим Жак, Виталий Танский, Владимир Данилюк, Владимир Сондак, Михаил Волянюк, Олег Чеботарев, Павел Дармовис, Сергей Поддубный, Юрий Когут 
Арбитры: Воложенко (Харьков), Король (Донецк)
 Андрей Ткачук (15, 39), Евгений Сакивский (32), Юрий Дегтяренко (40)
Тарас Кузь (29)

Удары (в створ): 15 (10) - 19 (10)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
panterа
Бобик КРАСАВА!!! Так держать!
forto4ka
Бобчик,красава))
lkao
Хорошая была игра вратаря ТВД!
trancelife
Юрец, поздравляю с победой, игрой на "0" и голом!!!!!!!!!