Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3023
1

ТВД – Кардинал-Ровно. Анонс

Від зміни міст рівень напруги не зменшується

ТВД – Кардинал-Ровно. Анонс

Після тижня Кубка України на майданчики знову повертається чемпіонат. У Львові відбудеться поєдинок «ТВД» проти «Кардиналу». Ще минулого року цей матч можна було б назвати львівським дербі. Але вже цього сезону це протистояння двох міст - Львова і Рівного.

Обидві команди не дуже вражають останніми результатами. «Кардинал» розгромно поступився «Єнакієвцю» 2:9 і «Локомотиву» 1:7. В «ТВД» результати трохи кращі. Після великої перерви львівяни також зіграли дві зустрічі – внічию із «Локомотивом» на виїзді 1:1 та програли «Урагану» 2:3. Але якщо «Кардинал-Рівне» заробив вагомий очковий багаж у перших семи турах, здобувши шість перемог, то «ТВД» й далі продовжує лихоманити, і вдалі ігри чергуються із провалами.

Зараз між цими командами різниця аж в 11 очок. Але звичайно не з цією різницею борються львів'яни. Першочерговою задачею є попадання у вісімку, адже у плей-офф і з восьмого місця можна стати чемпіоном.

Трохи додали собі впевненості команди перемогами у кубку країни. Обидві пройшли першолігові колективи. «ТВД» переміг на виїзді «Контингент» 4:3, а «Кардинал» здолав «Лемберг» 6:3. Але ці перемоги не мають дуже втішати і обнадіювати уболівальників, адже все-таки саме «ТВД» і «Кардинал» у своїх поєдинках були фаворитами і ніхто від них іншого результату й не очікував.

Першочерговою задачею для обох звісно є попадання у плей-офф, і якщо «Кардинал» почувається ще більш-менш комфортно, то «ТВД» кров з носа потрібні очки.

Незважаючи на таку прірву у турнірній таблиці, матчі між «ТВД» і «Кардиналом» завжди відзначались великим сплеском емоцій і напруженістю, як на майданчику, так і на трибунах. Так що від цього поєдинку очікуємо яскравої гри і великої кількості голів.

Володимир КРУПЧУК

27 ноября, суббота
«ТВД» (Львов) – «Кардинал-Ровно» (Ровно)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
Арбитры: Воложенко (Харьков), Король (Донецк)
Прогноз Sport.ua – 3:3

Опрос

Голосов 14
С каким исходом завершится матч «ТВД» - «Кардинал-Ровно»?

Победа «ТВД»

5 голосов 35.71 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

9 голосов 64.29 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
matahata
8:2 (Волянюк, Паршиков)