Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4720
10

Кардинал-Ровно - Локомотив - 1:7

Нестримний «Локомотив» та бенефіс невгамовного Журби

Кардинал-Ровно - Локомотив - 1:7
Кардинал-Ровно - Локомотив

Загалом гра проходила за переваги гостей, хоча господарі і більше контролювали м’яч. Залізничники дуже грамотно тактично побудували гру і отримали з цього дивіденди у вигляді 7 забитих м’ячів. Натомість господарі часто помилялися при передачах, м’яч не завжди знаходив партнера по команді. Відчувалося, що місячна перерва явно пішла не на користь МФК «Кардинал-Рівне». У їхній грі не було тієї впевненості, яка спостерігалася в стартових іграх. Можливо на гру команди дещо вплинула відсутність головного стража воріт Віталія Дєнюжкіна, який після червоної картки, отриманої в попередній грі, пропускав звітний матч.

У дебюті матчу команди придивлялися одна до одної, а перший небезпечний момент створили господарі, але удар капітана рівнян Паршикова бажав би бути більш точнішим, аналогічними були й удари Волянюка та Піддубного. У той же час, коли рівняни більше контролювали м’яч, але зиску з цього не мали, гості поступово освоїлися і перейшли до контрдій. Першим до воріт Чемериса пристрілювався Кисельов, але удар прийшовся вище воріт.

Після першого дзвіночка біля воріт рівнян, харків’янам таки вдалося відкрити рахунок. На 5-й хвилині гості розіграли швидку контратаку. Дмитро Клочко зліва точною передачею знайшов у воротарському майданчику Журбу, і той з метра пробив між ніг Чемериса – 0:1.

Підбадьорені забитим голом залізничники на деякий час притисли господарів до їхніх воріт. У цей час Павлу Чемерису були непереливки, але йому таки вдалося відбити небезпечні удари у виконанні Дмитра Клочка, Віталія Кісєльова. Проте на 9-й хвилині і Павло виявився безсилим. Журба отримав м’яч на правому фланзі, Чемерис, намагаючись завадити залізничнику, кинувся на перехоплення, але Сергій вправно обробив м’яч і відправив його у порожні ворота – 0:2.

Наступний небезпечний момент виник біля воріт Чемериса на 13-й хвилині. У сутолоці в воротарському майданчику МФК «Кардинал-Рівне» найкраще зорієнтувався Федорченко і перекинув м’яч через вже лежачого Чемериса. За 6 хвилин до закінчення тайму залізничники заробили п’ятий фол, але до шостого справа так і не дійшла. Кінцівка тайму пройшла в рівній боротьбі, запам’ятався хіба що момент на 15-й хвилині, коли Чемерис ціною жовтої картки ліквідував загрозу своїм воротам.

Після перерви картина гри не змінилася. Рівняни більше володіли м’ячем, але територіальну перевагу ніяк не могли втілити в голи, а ось гості навпаки доволі гостро контратакували. Після розіграшу кутового м’яч знайшов у воротарському майданчику Журбу, і Сергій ударом у правий верхній кут провів свій третій м’яч – 0:4.

Після цього голу стало зрозуміло, що рівнянам навряд чи вдасться змінити хід поєдинку, що і підтвердили подальші події. На 24-й хвилині головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» замінив Чемериса п’ятим польовим гравцем – Піддубним. Але цей хід дивідендів не приніс. Довгий розіграш м’яча, з намаганням вивести когось із партнерів на ударну позицію, успіху не приносив, натомість в одному з епізодів передачу Танського в центрі майданчика перехопив невгамовний Журба і чітко відправив м’яч у порожні ворота господарів, зробивши таким чином покер - 0:5!

Після цього Чемерис знову повернувся у ворота, а тренер рівнян більше до експериментів не вдавався. До закінчення гри «Локомотив» провів ще два м’ячі, на що рівняни відповіли голом Волянюка. На заключній хвилині гри м’яч у центрі майданчика знайшов руку харків’янина, як виявилося це був шостий фол, і суддя не вагаючись призначив десятиметровий, який чітко реалізував Михайло Волянюк, розвівши воротаря і м’яч у різні сторони. Отже друга поспіль поразка рівнян з великим рахунком на цей раз – 1:7.

Так рівняни програли другу гру поспіль і знову з великим рахунком, але якось не віриться, що після цього в колективу опустяться руки і МФК «Кардинал-Рівне» більше не зможе скласти конкуренцію суперникам. Сподіваємося, що тренерський склад зробить необхідні висновки після невтішних поразок і команда знову демонструватиме свою агресивну гру, до якої вже почали звикати вболівальники. Віримо, що вже у наступному матчі з «ТВД» у Львові 27 листопада МФК «Кардинал-Рівне» поверне собі втрачений, сподіваємося ненадовго, авторитет.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» - «Локомотив» - 1:7
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

«Кардинал-Ровно»: Чемерис - Поддубный, Паршиков, Волянюк, Чеботарев - Басич, Когут, Танский, Данилюк - Сондак, Дармовис, Волох, 
«Локомотив»: Литвиненко - Одегов, Д.Клочко, Журба, Д.Сорокин - Белоцерковец, Корнийчук, А.Сорокин, Киселев - Федорченко, Берлизев
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Король (Донецьк)
 Волянюк (40) - Журба (5, 8, 22, 26), Федорченко (13, 34), А.Сорокин (37)
 Чемерис (15)

Удары (в створ): 16 (8) - 19 (14)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер
Футбол | 24 апреля 2024, 02:23 2
ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер

Матч АПЛ завершился разгромной победой Арсенала со счетом 5:0

Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды
Хоккей | 24 апреля 2024, 15:25 13
Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды

Аризона Койотис на этот момент прекратила существование

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
uragan2010
поправте інфу (де був автор статті і той, хто вів онлайн)
Попередження: Олександр Басич (5), Павло Чемерис (15), Віталій Кісельов (22).
оф.інформація від ФФУ http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/futsal/tprotocol/202547/
fernando1984
на фото совсем не понятно во что играют...
vetalzz2010
да, конечно, статейка!!выиграл Локомотив, а по крутым метафорам автора складывается впечатление, что победитель Кардинал!!хотелось бы в дальнейшем больше объективности, нежели субъективных оценок автора!!!
terentyev2010
Браво, Локо!!!
AmatorGiga
Ось і я про те писав , що прогноз ніякий - в якому було не враховано відсутність основного воротаря ...
vetalzz2010
и еще как можно было давать такой прогноз, если основной вратарь сидит с красной карточкой???очень интересно....
vetalzz2010
а теперь уважаемый автор, который давал прогноз на эту игру в пользу Кардинала, можно адекватных аргументов???заранее спасибо!!!
vetalzz2010
Cardinalrv - сегодня наша победа, а потом ... время покажет!!
Cardinalrv
ти вата ))) в Харькове будем по другому)) !
trancelife
Поставили выскочек на место. жаль. в конце пропустили.