Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2850
0

ТВД - ЛТК - 2:1

Дубль Кордоби приносить перемогу

ТВД - ЛТК - 2:1

Ще в анонсі до матчу відзначалося, що цей поєдинок дуже важливий для обох команд. Адже і «ТВД» і «ЛТК» не дуже добре стартували у чемпіонаті і для них дуже актуально здобувати очки, щоб забезпечити собі комфортну позицію у плей-офф. Можна спрогнозувати, що саме ці команди, й будуть в останній момент боротись за попадання у вісімку кращих команд, так що їхні очні зустрічі – це боротьба за шість очок.

Матч видався не дуже рясним на голи. Лише три влучних удари і всі у першому таймі побачили уболівальники, які прийшли в універсальний зал СКА.

Як і годиться, небезпечніше атакували господарі. Денис загрожував воротам Савенка, але воротар грав надійно. Одним із найактивніших був Кузь, який раз по раз загрожував воротам гостей, але кіпер і в цих епізодах діяв непогано.

Відкрили рахунок господарі на 15-й хвилині. Це Кордоба наважився на удар з дальньої відстані і не прогадав – 1:0. Майже відразу Ткачук міг забивати вдруге, але після його виходу сам на сам із воротарем і удару, кіпера підстрахував захисник. А згодом Савенко у шпагаті парирував черговий удар Кузя.

А от гості несподівано відігрались. Сподівання тренера втілив у життя Івонко – 1:1 і треба все розпочинати з початку. Але ще до перерви Кордоба оформив дубль і знову вивів свою команду уперед.

Після відпочинку львів’яни намагались забити третій гол, щоб відчувати себе якось впевненіше. Маржановський, Кордоба тривожили Савенка, але свого досягти так і не зуміли. Колток також не залишався без роботи. Він також раз по раз відбивав м’ячі, то після пострілу Карбовського, то Івонка. На 32-й хвилині вже й Савенко був безсилий, але сфера влучила у стійку воріт.

За дві хвилини до сирени Олексій Соломахін пішов у ва-банк. Стрілець почав грати п’ятим, замість воротаря. І майже відразу це й ж Стрілець міг вирівняти шанси, але Колток в падінні парирував м’яч.

На останніх секундах Ткачук міг забити й свій гол, але не використав вихід один на один.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львов)» - «ЛТК» (Луганск)» - 2:1

«ТВД»: Роман Колток - Александр Маржановский, Андрей Засенко, Андрей Ткачук, Василий Денис, Назарий Цымбаляк, Роман Кордоба, Тарас Кузь, Тарас Шурак, Юрий Хавер
«ЛТК»: Юрий Савенко - Александр Стрелец, Артем Золотухин, Максим Ивонко, Никита Тменов, Роман Стрельцов, Юрий Карбовский, Ярослав Заворотный
Роман Кордоба, 15, 20 - Максим Ивонко, 16
 
Удары (в створ): 18 (14) - 10 (7)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Бразилии разгромила хозяев на турнире в Литве
Футзал | 16 апреля 2024, 22:52 0
Сборная Бразилии разгромила хозяев на турнире в Литве

Бразильцы забили сборной Литвы восемь мячей

Стефано Пиоли прокомментировал вылет Милана из Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 03:33 1
Стефано Пиоли прокомментировал вылет Милана из Лиги Европы

Наставник «россонери» признал, что соперник лучше себя проявил в матчах 1/4 финала ЛЕ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.