Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2617
0

ТВД – ЛТК. Анонс

Матч чемпіонату на фоні єврокубків

ТВД – ЛТК. Анонс

На фоні єврокубкових баталій, що зараз відбуваються у Львові, матч чергового туру чемпіонату України між «ТВД» і «ЛТК» відходить на другий план. Хоча цей поєдинок відбудеться у суботу, саме у той день, коли основний раунд Кубка УЄФА візьме одноденний вихідний.

Обидві команди розпочали чемпіонат не із найкращих результатів.  Хоча перший тур, у якому луганська команда перемогла «Шахтар» 4:0, настроювали керівництво і уболівальників клубу на хороший лад. Але надалі у підопічних Олексія Соломахіна не склалось. Три поразки поспіль і луганський клуб із першої сходинки турнірної таблиці опустився на сьому.

Схожа ситуація і у «ТВД». З тою лише різницею, що львів’яни єдину свою звитягу здобули у другому турі над севастопольським «ПФС». Хоча це лише початок чемпіонату, але вже зараз вимальовуються ті команди, які в останній момент будуть боротись за попадання у плей-офф. Схоже, що саме ці два клуби своє завдання потрапляти у вісімку кращих команд України будуть вирішувати у заключних турах регулярного чемпіонату. Й тому очні поєдинки виходять на перший план, адже завдяки перемозі над прямим конкурентом, можна відразу відірватись на три очки, які потім надолужити буде важко.

У минулому чемпіонаті команди зустрічались лише два рази, хоча мали провести чотири поєдинки. Невелика перевага на боці львівської команди. У першому колі підопічні Романа Ковальчика перемогли гостей 6:2, а наприкінці другої половини чемпіонату у Луганську зіграли внічию 2:2. Можна сказати, що саме через цей поєдинок у Луганську й розгорівся скандал у якому були замішані АМФУ, «Єнакієвець» і «ТВД».
Адже тоді «ТВД» вважало, що їм буде достатньо нічиї із «ЛТК», щоб пробитись у шістку кращих команд. І тому Роман Ковальчик на заключних хвилинах матчу у Луганську не випустив п’ятого польового гравця, а вирішив зберегти нічию. Що було потім всі прекрасно пам'ятають. «ТВД» зіграло дві гри на другому етапі, після чого ті результати відмінили і замість львівської команди допустили «Єнакієвець». А другий етап у нижній частині таблиці перетворився на звичайний фарс. Тому й не зіграли ще два матчі «ТВД» із «ЛТК». І одна, і друга команди відмовились їхати на виїзд.

Перед цим поєдинком шанси команд виглядають рівними. Один невеличкий плюс має «ТВД», тільки завдяки тому, що буде грати удома, і на відміну від «ЛТК» перед поєдинком їх не чекає довгий переїзд.

Володимир КРУПЧУК

2 октября, суббота
«ТВД» (Львов) – «ЛТК» (Луганск)
Львов. Спорткомплекс СКА. 13.00
Арбитры: Туржанский (Запорожье), Игумнов (Сумы)
Прогноз www.sport.ua – 3:2

Опрос

Голосов 11
С каким исходом завершится матч «ТВД» - «ЛТК»?

Победа «ТВД»

4 голоса 36.36 %

Ничья

2 голоса 18.18 %

Победа «ЛТК»

5 голосов 45.45 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.