Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4499
12

Тайм - Кардинал-Ровно - 1:2

«Кардинал-Рівне» зіпсував чемпіону останню репетицію

Тайм - Кардинал-Ровно - 1:2

Для львівського «Тайму» поєдинок проти «Кардиналу» став останньою репетицією перед поєдинками Кубка УЄФА, які відбудуться у Львові вже наступного тижня. Можливо «Тайм» через це збирався дещо поберегти сили перед іграми єврокубка, а, можливо, зараз це дійсно реальна сила «Тайму», але перша половина гри пройшла у досить повільному темпі.

Вже на початку матчу «Кардинал» міг забивати двічі, а то й тричі. Спочатку Волянюк отримав м’яч «на стовпа», розвернувся і пробив, але влучив у захисника. Згодом він же відібрав м’яч у останнього захисника Овсяннікова, але дуель із Лисенком програв воротарю, а добивання Паршикова було неточним. І майже відразу Волянюк знову організував атаку, віддав передачу на Паршикова, але знову «Тайм» виручив Лисенко. Згодом Танський класно прострілював із правого флангу, а Когуту не вистачило лічених сантиметрів, щоб замкнути передачу. Також Лисенко виручив і у двох моментах за участю Волоха. Спочатку він парирував постріл Романа, а згодом вчасно далеко вийшов за межі штрафного і не дав Волоху дістатись м’яча.

У «Тайму» також були моменти, але не у такій кількості. Дєнюжкін кілька разів виручив команду після ударів Овсяннікова і Якуніна. У останньому епізоді допомогла воротарю ще й стійка воріт. Але реалізація у львів’ян була кращою і на 14-й хвилині вони відкрили рахунок. Макаєв прострілив із кутового, а Павленко у один дотик відправив м’яч у дев’ятку. Після цього голу «Тайм» перехопив ініціативу і вже у підопічних Станіслава Гончаренка виникало більше гольових шансів. Але Дєнюжкін потянув удари Скорого і Легчанова, і перший тайм так і завершився із мінімальною перевагою львівської команди.

По перерві швидкості трохи зросли і поєдинок дивився якось цікавіше. Обидві команди знову обмінялись нереалізованими моментами, поки на 27-й хвилині гості не вирівняли шальки терезів. Це Данилюк віддав передачу в розріз на Танського і той в один дотик із лінії штрафного майданчика відправив м’яч у сітку – 1:1. Ось так інтрига повернулась у поєдинок. Далі пішли нервові хвилини для обох команд. Дєнюжкін парирував удари Легчанова, Павленка, а у «Кардиналу» виділявся Волянюк, який тероризував оборону «Тайму».

Вже з 30-ї хвилини гості грали із п’ятьма фолами, але заробити шосте порушення правил так і не спромоглись. Хоча, так звані, епізоди, «50 на 50» були, але арбітри вирішили не брати на себе таку відповідальність і вирішили дати самим гравцям вирішити, хто сильніший без допомоги стандартів. Останні чотири хвилини «Тайм» все більше й більше атакував. Дєнюжкін крутився у воротах як білка в колесі, деколи йому допомагала штанга, як от після удару Бондаря.

За дві хвилини до сирени Станіслав Гончаренко знімає воротаря і випускає Овсяннікова. Команда намагалась, щось створити. Але рівняни оборонялись блискуче, а ще й до того скористались своїм шансом. «Тайм» втратив м’яч і Піддубний зі своєї частини відправив сферу у порожні ворота.

Незважаючи, на те що «Кардинал-Рівне» грав на виїзді, але гравці у залі відчували справжню домашню атмосферу. Адже все-таки частинка клубу залишилась у Львові і за неї вболівали чимало львів’ян, а ще й до того із Рівного прибули учасники фан-клубу.

От так «Тайм» зазнав другої домашньої поразки і стан команди перед іграми Кубка УЄФА викликає занепокоєння. А от «Кардинал-Рівне» надалі продовжує дивувати і перемагати матч за матчем.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «Кардинал-Ровно» - 1:2
Львов. Дворец спорта «Галичина»

«Тайм»: Лысенко - Кондратюк, Овсянников, Якунин, Легчанов - Скорый, Бондарь, Макаев, Павленко - Олищук
«Кардинал-Ровно»: Денюжкин - Волянюк, Дармовис, Поддубный, Паршиков - Танский, Волох, Когут, Данилюк - Сондак, Басич
Арбитры: Король (Донецк), Юзык (Ивано-Франковск)
 Павленко (14), Поддубный (39) - Танский (27)
  Легчанов (34) - Волянюк (25). Басич (26)

Удары (в створ): 22 (12) - 19 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 47
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
an124
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
irina.t
На сайте Кардинала есть фотографии матча
pro-fan
an124 27.09.2010 08:27
ты не прав,Тайм 2 года был сильнее всех и когда они добывали очередные победы никого не было слышно,а сейчас все тараканы-завистники всплыли.Тайм переживет трудности и возможно в 3 раз станет чемпионам,регламент чемпионата позволяет на это надеяться,а вот где ты в итоге окажешься для меня вопрос.так что контролируй свои эмоции.
an124
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
an124
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
McGregor16
не зря поїхав, підримка Кардинала мене вразила недумав шо стільки людей буде за нас!
dantist74
вот это да........ кто бы мог подумать!!!! ай да кардинал!!!!
AlikR
"Тайм" спёкся.
А Вы, Владимир, молодец, что пишете свои анонсы и отчёты. Дело полезное и нужное. Ещё бы не вступали в полемику с местным мыдлом - цены бы вам не было.
Но счёт вы категорически перестали угадывать. Завязывайте с этим.
uefacom
Vovasss
Крупчук, тобі адреса пісочниць дати, чи сам знайдеш?
Vovasss
Ну що gorb2010, тепер бачите, що у "Тайму" проблеми, чи бажаєте далі закривати очі на очевидні речі...
Олександр
Вот так!))))