Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3505
1

ОЖЕГОВ: «Футзал знищений людьми з великого футболу»

«ПФС» - «Энергия» - 1:4. Послематчевые комментарии

ОЖЕГОВ: «Футзал знищений людьми з великого футболу»
Сергей Ожегов

Після гри з «ПФС» головний тренер «Енергії» Микола Сич поділився враженнями від матчу з прес-службою львівського клубу.

- Коли поступалися з рахунком 0:1 не боялися за підсумковий результат. Все-таки моменти у нас були. Проблема полягала лише у їх реалізації. За підсумковий результат матчу почав переживати уже в другому таймі, коли ми не могли забити гол з гри. Загалом, нам не вдавалося забити з гри уже три тайми. Добре, що випустив у другому таймі Тригубця на заміну, який віддав дві результативні передачі, після яких ми уже вигравали. «Лікування» на лавці запасних пішло йому на користь. (Сміється...)


Після гри «ПФС» - «Енергія», у якій львів’яни святкували перемогу з рахунком 4:1, головний тренер севастопольців Сергій Ожегов дав відвертий ексклюзивний коментар прес-службі «Енергії».

- У матчі «ПФС» - «Енергія», вважаю, було некваліфіковане суддівство. Ключові епізоди арбітри свистіли не на нашу користь. Виходить, що нас засуджують уже третій матч поспіль. Звичайно, «Енергія» - хороша команда і перемогти її ми не змогли. Якби реалізували свої моменти при рахунку 1:0 чи 1:1, усе б склалося по-іншому. Утім, нас швидко «посадили» арбітри.

На мою думку, у цій грі було дуже слабке суддівство. Ці арбітри ніколи не грали у футзал і їм доручають судити такі матчі. Вони судять несправедливо. Як на мене, це неправильно. Знаю, що збоку арбітрів до мене є неприязнь, однак це не повід гнати у яму команду «ПФС» і місто Севастополь. Мені аж не хочеться навіть на них говорити погані слова. Все-таки судити вони не вміють зовсім. Такої несправедливості я ще ніколи не бачив.

Скажу чесно: я їх і ніколи не любив. В футзалі я з 1993-го року і виграв чотири чемпіонати України. Коли приходив у цей вид спорту, думав, що все буде чесно. А з кожним роком він «загниває» все більше і більше. Він знищений людьми з великого футболу. Про кого йде мова усі, мабуть, здогадалися. Це Лисенчук та Кузьменко. Станіслав Гончаренко в своїх інтерв’ю говорить правду. Я його підтримую.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
metall63
Опять этот клоун все на арбитров пытается свалить,а ведь не знает ,алкоголик,что они тоже играли в футзал в командах на Украину .Когда он еще играл бывших игроков среди арбитров не было,а сейчас появились те кто играли в высшей и в первой лиге,тот же Хоботов,Туржанский,Стрелецкий,Игумнов, Литвинов,Беспорчный и другие.А то,что только в предсезонке он дважды был изгнан на трибуны за скотское поведение он молчит,а как в Харькове его пьяного выводил под белы рученьки милицейский патруль он молчит ! Правильно он взял Безу,тот хоть команду потренирует вместо него.