Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
3324
5

Свято наближається

Наприкінці вересня у Львові матчі Кубку УЄФА з футзалу. Розклад матчів

Свято наближається

Цієї осені Львів прийматиме одну із найвизначніших спортивних подій – основний раунд Кубку УЄФА з футзалу 2010/2011, що відбудеться з 30 вересня по 03 жовтня 2010 року.

Турнір такого рівня відбуватиметься вперше в Україні. Господарем турніру є футзальний клуб «Тайм», Чемпіон України з футзалу, який виборов у Ньйоні (Швейцарія) право приймати цей почесний турнір. В рамках основного раунду Кубку УЄФА з футзалу 2010/2011 у Львові відбудеться 6 матчів між чотирма командами-чемпіонами своїх країн: «Афіна 90» (Греція); «AGBU Арарат» (Нікосія, Кіпр); «KMF Орліч» (Сараєво, Боснія і Герцеговина) та львівська команда «Тайм». Місце проведення заходу: Палац спорту «Галичина» (колишній СК «Будівельник»), вул. Керченська, 8.

«Львів – це місто з унікальними традиціями футболу. У футзалі львівські клуби є постійними лідерами України, а національна збірна України з футзалу – одна з найсильніших збірних Європи, на 60 відсотків складається із львівських гравців. Асоціація футзалу України запрошує вболівальників зі всієї країни приїхати на це свято футзалу європейського рівня у м. Львові. Ми всі маємо унікальну можливість  вболівати за українську команду у Кубку УЄФА» - розповів голова Федерації футзалу Львівщини, віце-президент Асоціації футзалу України Сорочик Юрій Юрійович.

«Протягом декількох днів восени у Львові пройде надзвичайне свято футзалу, яке можна з впевненістю назвати «репетицією» Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. Не випадково ми розпочинаємо анонсування цього заходу на Ярмарку спорту. Те що саме Львів вже цього року приймає Кубок УЄФА з футзалу, проведення протягом цих вересневих днів свята спорту у м Львові – це сигнали того, що наше місто окрім культурного та наукового центру впевнено здобуває статус спортивного центру України. Під час Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році наше місто доведе, що здатне приймати великі спортивні події світової ваги» - прокоментував директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.

«Тайм» - Чемпіон України та має усі шанси вибороти Кубок УЄФА. Звичайно, як клуб, ми вже маємо своїх вболівальників, які допомагають нам здобувати перемоги на кожному матчі. Та хотілося щоб кожен львів’янин прийшов на Кубок УЄФА вболівати в першу чергу за команду свого міста. Нам потрібна підтримка львів’ян, тому наприкінці вересня запрошую всіх у палац спорту «Галичина»» - розповів президент ФК «Тайм» Роман Кедик.

Прес-служба Львівської міської ради

Розклад матчів Кубку УЄФА з футзалу 2010/2011 у м. Львові:

Дні матчів:
Дати:
Початок матчів:
Зал:
Команди суперники:
День перший
30.09.2010
17.30
Палац Спорту «Галичина»
«Афіна 90»
«KMF Орліч Сараєво»
День перший
30.09.2010
20.00
Палац Спорту «Галичина»
«Тайм»
«AGBU Арарат Нікосія»
День другий
1.10.2010
17.30
Палац Спорту «Галичина»
«AGBU Арарат Нікосія»
«Афіна 90»
День другий
1.10.2010
20.00
Палац Спорту «Галичина»
«Тайм»
«KMF Orlic Sarajevo»
День третій
3.10.2010
17.00
Палац Спорту «Галичина»
«KMF Орліч Сараєво»
«AGBU Арарат Нікосія»
День третій
3.10.2010
19.00
Палац Спорту «Галичина»
«Афіна 90»
«Тайм»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
McGregor16
я неразу небув на футзалі у Львові можете підказати де вул. Керченська бо в гугл планета земля подивився а там два результата 1. в районі вул. Зеленої біля стадіону Україна
2 в районі Львівської пивоварні. який правильний?
podaruwa
А 10 и 11 не лишнии???
AlikR
4-й номер на снимке явно лишний
uragan2010
Цікаво, вони вже афіші надрукували і чи ХТОСЬ у Львові текст перевіряв?
Вболівай за наших!
Підтримай чемпіонів України
України команду "ТАЙМ"
УКРАЇНИ - 2 рази написали Перед УЄФА не встидно?..
uefacom
Все чудово, одного не розумію, для чого було ставити ігри внутрішнього чемпіонату на 2-е число? Хіба командам не цікаво подивитися матчі Кубку УЄФА? Чи в них така можливість є кожного року???