Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3161
0

ВАЛЯВКА: «Я не жалкую про те, що команда грає в Рівному»

«Кардинал-Ровно» - «Ураган» - 4:0. Послематчевые комментарии

ВАЛЯВКА: «Я не жалкую про те, що команда грає в Рівному»
Владимир Валявка

Після матчу господарі не приховували задоволення результатом гри, натомість гості надто засмучені поразкою миттєво залишили зал, навіть не залишившись на традиційну післяматчеву прес-конференцію. Проте, господарі сповна компенсували відсутність представників гостей, із задоволенням відповідаючи на всі питання представників ЗМІ.

Президент клубу «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка
:

- У цій грі виділив би всю команду, за бійцівські якості, за волю до перемоги. Весь колектив зіграв добре і вирізнити когось дуже важко. Тому я хотів би відзначити саме командну гру. Дуже надійно сьогодні відіграв Віталій Дєнюжкін і це справді радує, тому що ми під час перед сезонної підготовки багато пропускали.

Ви звичайно знаєте, що нинішнього сезону змінився формат проведення чемпіонату, тому перед командою стоїть завдання – вихід в плей-офф, а там вже побачимо, як кажуть апетит приходить під час їжі.

Зіграємо перше і друге коло, подивимося, на що ми здатні, і тоді вже буде легше ставити більш конкретні завдання. Ще раз наголошую, що першочергове завдання команди – потрапляння в плей-офф, а це завдання нашій команді цілком до снаги. Тому в першу чергу і будемо працювати над ним. Звичайно, хотілося б посісти в регулярному чемпіонаті, якомога вище місце, але гра звичайно покаже, хто чого вартий.

Мені дуже важко далося рішення про переїзд команди зі Львова до Рівного, але після першої гри я не жалкую про те, що команда грає в Рівному. Тут дуже хороша атмосфера, чудові вболівальники, яких ми звичайно запрошуємо підтримати нашу команду під час всіх наших матчів.

Старший тренер команди «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський:

- Команда в нас нова, нам вдалося повернути в Рівне кілька своїх вихованців. Але протягом місяця дуже не просто зробити команду. Проте, ця гра показала, що нам вдалося створити колектив. Футболу без недоліків не буває, але дивлячись на рахунок гри – 4:0, то напевно позитиву більше, ніж негативу. Буде перегляд касети, розбір гри і ми звичайно будемо звертати увагу на всі недоліки, допущені під час матчу. Проте, старт є і ми дуже задоволені першою грою, під час якої гравці нашої команди продемонстрували доволі симпатичний футбол, який подобається вболівальникам.

Звичайно, хотів би подякувати нашим прихильникам за підтримку, адже без них такої перемоги не було б. Сподіваємося, що і надалі команда радуватиме своєю грою наших вболівальників, покращуючи з кожним новим матчем свою гру і шукаючи нові тактичні ходи. Можу запевнити, що в Рівному ми будемо давати бій будь-якому супернику. Колектив у нас прекрасний, мікроклімат в команді хороший, і причому всі чудово розуміють один одного. Хлопці вже в перший рік виступу хочуть заявити, як про себе, так і про команду загалом, тобто примусити суперників рахуватися з нами, а не вважати хлопчиками для биття.

Що стосується безпосередньо сьогоднішньої гри, то не хотів би особливо хвалити нашого голкіпера Віталія Дєнюшкіна, але ви самі напевно сьогодні добре бачили, що таке справжній воротар і яку роль він грає в команді. Можу лише підкреслити, що було дуже багато небезпечних моментів поблизу наших воріт і в першому таймі, і за рахунку 1:0, але Віталій постійно виручав команду, що звісно додавало впевненості всій команді. Ми звичайно дуже задоволені, що нам вдалося залучити до команди воротаря такого класу.

Щодо Михайла Волянюка, то в нього великий потенціал, і сьогодні він приніс суттєву користь команді, але на мою думку зіграв він лише на п’ятдесят відсотків свого потенціалу. Михайло може приносити просто величезну користь команді і він це прекрасно розуміє. Волянюк доволі добросовісний, і я думаю, що він буде працювати й надалі вдосконалюючи свою майстерність.

До кожної гри ми готуємося індивідуально, тобто переглядаємо гру суперника, розбираємо її і тоді вже приймаємо рішення стосовно тактики на ту чи іншу гру. Але я підкреслю, що як би там не було, я завжди за активний футбол. Не дивлячись на великий рахунок в цьому матчі, я думаю, що наші хлопці не вважатимуть справу вирішеною ще до гри, а ми тренерським штабом команди намагатимемося знайти необхідні слова для того, щоб стряхнути команду, знайти критичні моменти і довести гравцям, що не можна зупинятися на досягнутому, а необхідно рухатися вперед, адже перемога в одній грі ще не про що не говорить, потрібно рухатися далі, а не впадати в ейфорію. Необхідно зростати далі, шліфуючи свою майстерність.

Зайшовши після гри в роздягальню ми похвалили всіх футболістів, але зауважили, що весь чемпіонат ще попереду і це необхідно розуміти. Шапками нікого не закидаєш. Лише повністю віддаючись грі можна здолати любого суперника. Всі команди вищої ліги хороші, але з ними, за бажання, можна і треба боротися за перемогу, а інакше навіщо виходити на майданчик.

Капітан команди «Кардинал-Рівне» Андрій Паршиков:

- У сьогоднішній грі нам дуже допомогла палка підтримка наших вболівальників. Ми сподіваємося, що на наступну гру прийде ще більше глядачів. А наше головне завдання – своєю грою приносити задоволення прихильникам і керівництву клубу, тобто радувати любителів футзалу змістовною грою. Перша гра завжди дуже важка і принципова, адже який початок таким буде і продовження чемпіонату.

Я дуже вдячний всім хлопцям, які показали не тільки характер, а й справжні бійцівські якості. Всі дуже старалися в сьогоднішньому матчі. Стосовно завдання на гру, то в окремих моментах ми його виконали, в окремих ні. Але загалом гра забувається, а результат залишається. Головне завдання на матч ми виконали – здобули перемогу в першій грі. Загалом це нова команда і наше загальне завдання – додавати з кожною грою і сумлінно виконувати задачі поставлені керівництвом клубу. Ну і звичайно головне це пробитися до плей-офф, тобто потрапити за підсумками регулярного чемпіонату до вісімки кращих команд, а тоді вже боротися за більш високі і пристойні місця.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

МИХАЙЛЕНКО: «Никогда в юношеских сборных не было столько легионеров»
Футбол | 26 апреля 2024, 00:55 1
МИХАЙЛЕНКО: «Никогда в юношеских сборных не было столько легионеров»

Коуч сборной Украины U-19 рассказал о юных игроках, уехавших за границу

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 31
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.