Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4220
1

Энергия – ТВД – 4:2

Львівське дербі завершилось на користь сильнішого + ВИДЕО

Энергия – ТВД – 4:2

Саме у Львові пролунав стартовий свисток 18-го чемпіонату України з футзалу. Хоча, забігаючи наперед, відзначимо, що багато команд до старту сезону аж ніяк не готові, але їм просто нікуди діватись.

Як і годиться, команди розпочали матч обережно. Ніхто не хотів пропускати першим у чемпіонаті. Потрохи суперники почали пристрілюватись. У «енергетиків» провірив воротаря Струк – Колток на місці. А в «ТВД» Засенко провірив на міцність штангу воріт. Згодом Хавер і Задорожний обмінялись гострими ударами. А відкрили рахунок на 9-й хвилині. За мить до цього вперше на майданчик вийшов капітан «ТВД» Мирон Кіндій. І майже відразу Задорожний показав свою техніку і забив перший гол чемпіонату.

Але підопічним Романа Ковальчика майже відразу вдалось відновити паритет. Але заслуга у цьому мабуть більше на воротареві «Енергії» Кардашу. Колток від своїх воріт навісив м’яч, а Кардаш чомусь вирішив покинути свій штрафний майданчик і вийти на перехоплення, але на м’ячі першим був Ткачук, який головою відправив сферу у сітку.

Гра знову перейшла у спокійне русло, але вже не таке, як було на початку зустрічі. Команди вже атакували активніше і на 13-й хвилині Рогачову вдалось знову вивести «Енергію» уперед. Екс-гравець «ТВД» прийняв м’яч в семи метрах від воріт і з розвороту пробив у кут. Після цього «зелено-білі» відчули впевненість у своїх ногах і раз по раз притискали номінальних гостей до їхніх ж воріт. Колток змушений був демонструвати свою майстерність після ударів Тригубця, Рогачова, Романова та Іванова.

Але з черговим ударом Іванова справитись не зміг навіть Колток. Це Романов віддав довгу передачу, а Дмитро вміло пробив у ближній кут. Цей гол Дмитро присвятив своїй новонародженій доньці.

Після відпочинку «теведистам» нічого не залишалось, як йти вперед. Спочатку їм вдавалось дещо притиснути «енергетиків» до їхніх воріт, але здобути від цього будь-які дивіденди ніяк не виходило. М’яч після дальніх ударів Кордоби, Маржановського, навіть не доходив до воріт, а влучав у захисників. Але коли сфера долітала до воріт, то надійно грав Кардаш.

Але на 29-й хвилині воротар «Енергії» знову далеко вибіг з воріт і цього разу Засенко ледь не покарав Володимира вдруге.

А от «Енергія» забила вчетверте і майже вирішила долю поєдинку. Перший дубль чемпіонату оформив Задорожній. Він, як завжди, пробив із середньої дистанції і не прогадав. На хвилі успіху «Енергія» могла забити й вп’яте і вшосте, але Колток більше себе засмутити не дав.

На останній хвилині матчу замість Кардаша на ворота став Пітуля, і Ткачук встиг пробити й його. Андрій точно пробив із 7 метрів.

Отже, 4:2, чемпіонат розпочато.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» (Львов) – «ТВД» (Львов) – 4:2

«Энергия»: Кардаш (Питуля, 40) – Романов, Струк, Бондарь, Петрушин – Тругубец, Федюк, Рогачев, Задорожный – Бондарь
«ТВД»: Колток – Цымбаляк, Засенко, Кордоба, Денис – Маржановский, Кузь, Хавер, Ткачук – Киндий, Сакивский.
Арбитры: Дараган, Олейник (оба – Киев)
Голы: Задорожный (9,30), Рогачев (13), Иванов (18) – Ткачук (10,40)
Предупреждения: Маржановский (27), Денис (40).

Удары (в створ): 23 (14) – 25 (14)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ВИДЕО сайта www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
trancelife
Все голы хорошие.
Конечно Мырона Батьковыча повозили конкретно. обратите внимание на реакцию Ковальчика, когда Задорожный во второй раз убрал Киндия)))