Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2538
4

ГОНЧАРЕНКО: «Усі мовчать, а футзал усе більше прогниває»

Головний тренер «Тайму» Станіслав ГОНЧАРЕНКО про демарш житомирського «Контингенту»

ГОНЧАРЕНКО: «Усі мовчать, а футзал усе більше прогниває»
Станислав Гончаренко

- Ця подія є яскравою характеристикою організації та працездатності нашої Асоціації, - каже Станіслав Олександрович. -  А президент цієї організації є шкідником. В жодній іншій країні команда не може знятися із чемпіонату за два дні до його початку. Усім було давно зрозуміло, що «Контингент» на ладан дихає. В минулому сезоні ця команда ледве кінці із кінцями зводила, набрала лише чотири очки за весь чемпіонат. Все літо ми потратили на організацію чемпіонату із 12-ма командами, підтягували регламент, календар. До останнього зволікали, оскільки Житомир був під питанням. В результаті ми отримуємо ось таку розмінну монету.

Це найнищий із можливих рівень підходу до справи керівництвом Асоціації. Його можна назвати приватною лавкою. Сімейними підрядами Лисенчуків було приватизована організація процесів. Іншого враження не має – футзал в Україні існує заради і в угоду лише однієї людини. Не заради команд, міст, а заради і в угоду однієї людини. Не можливо так жити. Усі мовчать, а футзал усе більше прогниває. Мені страшно від того, що в усіх на очах руйнується наш міні-футбол.

Увесь наш календар на цей чемпіонат оцінюю, як злочин проти своєї команди. «Тайм» наприкінці вересня, на початку жовтня прийматиме матчі Кубка УЄФА. І треба ж було такому статися, що 26 вересня і 2 жовтня в «Тайму» заплановані матчі національного чемпіонату. У той час, як УЄФА з 25 вересня по 3 жовтня зумисне провело масним шрифтом вікно, щоб в цей час учасники єврокубків були звільнені від інших матчів. Здавалося б, що тут нічого надзвичайного, можна домовитися і про перенесення ігор. Але хочу навести приклад для порівняння поваги президента Асоціації.

Усі знають, що лобіюється проведення відбірного етапу до чемпіонату Європи у Харкові. Ці ігри мають відбутися в лютому 2011 року.  «Тайм» не менш важливі ігри на міжнародній арені проводитиме 30 вересня, 1 і 3 жовтня. Нашими суперниками будуть чемпіони інших країн. Точно такий же календар буде в нашої збірної в лютому. Але для ігор збірної в календарі чемпіонату передбачена пауза на 24 дні. Країна і чемпіонат зупиняться заради трьох ігор «синьо-жовтих». А нам не дають можливості нормально провести три матчі в Кубку УЄФА, не говорячи уже про підготовку до них.

Це ж наскільки потрібно зневажати «Тайм»,  щоб створити такий календар? Ми поважаємо інтереси збірної, але хочемо щоби і Асоціація поважала представника країни в турнірі європейських чемпіонів. 

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
trancelife
Mortas — 06.09.2010 14:38
Календарь чемпионата по большому футболу под кубки УЕФА никогда не подгонялся
-----------------------------------------------------
смеешься?
Mortas
Календарь чемпионата по большому футболу под кубки УЕФА никогда не подгонялся (в последнее время, по крайней мере), и никто не жаловался. А вот по поводу переносов матчей - тут федерация должна пойти навстречу, если ей интересен престиж страны в Еврокубках (а Тайм, как и весь наш чемпионат по футзалу далеко не на последних местах в рейтингах)
gorb2010
В прошлом году в России,за несколько дней до начала чемпионата прекратил свое существование клуб Динамо-Тималь Уфа и никто никого не называл шкідником.
lubee84
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил