Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 07 мая 2011, 22:11
2201
8

Кардинал-Ровно - ТВД - 3:1

Перемога прийшла до того, хто більше її бажав

| Обновлено 07 мая 2011, 22:11
2201
8
Кардинал-Ровно - ТВД - 3:1

Як ми і передбачали в анонсі, гра між МФК «Кардинал-Рівне» і «ТВД» була в психологічному плані досить важкою. Ніхто і не вірив у те, що господарі без бою віддадуть гостям право поборотися за п’яту сходинку. Якби там не було, але матч в Рівне був не менш цікавим і напруженим, аніж у Львові, багатим на гольові моменти. До перемоги були близькими обидві команди, але наприкінці гри щастя посміхнулося рівнянам.

Розпочалася гра з розвідки, жодна з команд не поспішала форсувати події намагаючись прощупати тили суперника. Тому не дивно, що перший удар по воротам стався лише на третій хвилині гри, зробив це Олег Чеботарьов. Це ніби стало сигналом для активізацій дій господарів. Наступні три хвилини кардиналівці володіли територіальною перевагою, але втілити її в голи не вдавалося. Удари все того ж Чеботарьова, Танського, Волянюка, Когута не досягали мети.

Стримавши перший шквал атак господарів, гості посміливішали і самі взялися до активних дій. Двічі по воротам Денюжкіна пробивав Денис, але першого разу голкіпер парирував удар, а в іншому випадку удар головою прийшовся вище воріт. Після цього гра проходила в обопільних атаках, нагоди відзначитися були, як в однієї, так і в другої команди. Але якщо рівняни протягом 17-ти хвилин гри мали в пасиві 1 фол, то львів’яни встигли назбирати аж 5. Хоча, забігаючи наперед, теведисти заключні хвилини тайму провели обережніше і шостого фолу рівненські вболівальники так і не дочекалися. А ось футбольне диво в першому таймі стало реальністю. Досвідчений Сергій Піддубний, знаходячись на правому фланзі атаки, чудово прочитав ситуацію і точною передачею вивів на удар набігаючого по центру Сергія Тригубця. Останній, не роздумуючи, в один дотик, відправив м’яч за призначенням у правий кут воріт. У заключні хвилини тайму рахунок так і не змінився і на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів – 1:0.

У другому таймі картина гри не змінилася. Обидві команди докладали максимум зусиль аби змінити рахунок, гра проходила на високих швидкостях і це інколи шкодило, через поспішність, гравців часто підводила влучність, як при передачах, так і на завершальній стадії атак. І все-таки львів’янам вдалося зрівняти рахунок. Вахула зліва прострілив у воротарський майданчик, де своєчасно опинився Кордоба, який, потужно вистріливши, відправив м’яч точнісінько під поперечину (1:1).

Після пропущеного рівнянами голу напруга матчу досягла апогею. Господарі явно не бажали поступатися, як загалом і львів’яни, які встановивши статус-кво прагнули розвинути успіх. Але знову ж таки поспішність шкодила гравцям обох команд, які часто допускали багато браку при виконанні тих чи інших технічних прийомів гри.

Час збігав, а рахунок залишався нічийним. І коли вже більшість вболівальників обговорювала можливість пробиття післяматчевих пенальті, рівняни вдруге вийшли вперед. На лівому фланзі кардиналівці ввели м’яч з аута – передача на Танського і Віталій потужно вистрілив у напрямку воріт. На шляху м’яча опинився Андрій Ткачук, який наче вправний нападник відправив м’яч у ближній верхній лівий кут власних воріт. Звичайно, ні сам гравець, ні голкіпер команди Колток не очікували такого завершення.

Після пропущеного м’яча головний тренер «ТВД» Леонід Маковський взяв тайм-аут, підсумком якого стала поява на майданчику п’ятого польового гравця, роль якого виконував Роман Кордоба. Це загострило ситуацію поблизу воріт рівнян, але й разом з тим дало можливість господарям пробивати по порожнім воротам. І якщо перший такий удар Паршикова прийшовся повз праву стійку, то голкіперу МФК «Кардинал-Рівне» Дєнюжкіну пощастило більше. Перехопивши м’яч після удару по воротам Віталій, навіть не виходячи далеко з воріт, ударом з рук направив шкіряну кулю в сторону воріт «ТВД». М’яч по дузі подолав весь майданчик і на радість місцевих вболівальників зняв павутину з правої дев’ятки – 3:1.

До закінчення гри залишалося 33 секунди, гості за інерцією продовжили штурм воріт кардиналівців, але щастя сьогодні було не на їхньому боці. Гра так і завершилася перемогою рівнян, а отже рахунок в серії став 1:1 і вирішальним буде недільний матч на майданчику МФК «Кардинал-Рівне». Він і визначить команду переможницю, яка боротиметься за п’яту сходинку, а також невдаху пари і відповідно претендента на 7-8 місце.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «ТВД» (Львов) - 3:1

Первый матч - 6:7. Счет в серии до двух побед 1:1

«Кардинал-Ровно»
: Виталий Денюжкин - Сергей Тригубец, Сергей Поддубный,  Марьян Маринюк, Андрей Паршиков - Виталий Танский, Юрий Когут, Михаил Волянюк, Олег Чеботарев - Владимир Сондак, Александр Басич 
«ТВД»: Роман Колток - Тарас Шурак, Василий Денис, Роман Вахула, Роман Кордоба - Александр Маржановский, Андрей Ткачук, Тарас Кузь, Юрий Хавер - Назарий Цымбаляк
Арбитры: Коваленко, Литвинов (оба – Донецк)
Сергей Тригубец, 18, , 38, автогол, Виталий Денюжкин, 40 - Роман Кордоба, 27

Удары (в створ): 39 (18) - 20 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 10
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках
Футбол | 19 апреля 2024, 10:54 13
Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках

А английские команды впервые с 2015 года не пробились в полуфиналы Лиги чемпионов и Лиги Европы

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Art2000
кинь будь ласка на art2000@meta.ua
mcgregor16999
обом вислав
KROKODILLER
то кидай на пошту)
mcgregor16999
у мене їх більше ста я виложив ті шо в добрій якості
є й інші але вони так собі
KROKODILLER
ааа, то це мабуть ті шо в групі кардинала вконтакті.
якщо ні - буду радий іншим фоткам з гри
KROKODILLER
krokodiller@inbox.ru
unid65
Потрібні мені вишли ,будь-ласка, якщо можна на адресу unid@ukr.net
mcgregor16999
у мене є фото з матчу вам потрбні?